Stiri

Netflix introduce noi metode de control parental

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Odata cu lansarea unei actualizari care va fi lansata in lunie urmatoare pe platforma Netflix, parintii vor putea sa adauge protectia prin PIN pentru anumite filme sau seriale, precum si diverse evaluari cat se poate de clare cu privire la ceea ce pot viziona copiii. Tot ceea ce trebuie sa stii despre Netflix Romania 2018 gasesti si pe blog-ul nostru, intr-un articol complet care include metode de plata Netflix si pareri despre Netflix Romania dupa o experienta personalizata.

Protectia prin sistemul PIN pentru copii, pe Netflix

Actualizarea anuntata de presa din Statele Unite va fi disponibila la nivel mondial si, prin intermediul sau, parintii vor capata chiar si mai mult control asupra platformei si mai ales asupra continutului platformei, cu scopul de a-si proteja copiii in fata unor filme sau seriale nepotrivite pentru varsta lor.

Netflix introduce astfel sistemul de protectie prin PIN, care va acoperi diverse nivele si care blocheaza foarte usor, sectiuni intregi, ce nu sunt considerate potrivite de catre parinti, pentru o anumita varsta.

E drept, opiniile parintilor pot varia, cu privire la ceea ce este potrivit sau nu pentru copilul lor, iar Netflix cauta in continuare cele mai bune solutii plecand si de la aceasta prezumptie.

Netflix

Se pare ca rating-urile vor fi mult mai evidente de aici incolo si ne vor obliga sa devenim pe deplin constienti de ceea ce vom intalni in filmul respectiv.

Este ca un semnal de alarma pe care platforma il trage tuturor abonatilor sai, inainte de vizualizarea unui serial sau a unui film. Practic, inainte ca utilizatorul sa acceseze filmul respectiv, va putea observa un rating mult mai proeminent si sugestiv, spre exemplu „umor bland/usor”.

Intr-o postare pe blogul sau, Mike Hastings, unul dintre directorii companiei a explicat: „Suntem mandri sa cream si sa oferim abonatilor nostri un catalog amplu de filme si seriale de diferite genuri, din intreaga lume, dar ne-am gandit ca este important ca ei sa beneficieze si de un control deosebit al modului in care se bucura de ele. Acest pasi ulteriori, fac parte din eforturile Netflix de a-si mentine abonatii aproape si cat mai bine informati, dar si de a asigura o doza importanta de control asupra continutului, atat lor cat si familiilor lor. Scopul final este ca toata lumea sa se bucure cu adevarat de o experienta unica pe Netflix” a adaugat Hastings.

Odata ce actualizarea va deveni disponibila, utilizatorii Netflix vor putea sa-si modifice PIN-ul din noul sistem, accesand sectiunile Cont (Accounts) > Setari (Settings) > si Control Parental (Parental Controls).

Summary
Netflix introduce noi metode de control parental
Article Name
Netflix introduce noi metode de control parental
Description
Cei de la Netflix maresc prin cea mai recenta actualizare controlul pe care il vor avea parintii asupra a ceea ce vizioneaza copiii lor
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo