Stiri

Netflix lansează cinci jocuri noi pe platforma Android

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Netflix a anunțat cinci jocuri noi pe serviciul său, care sunt acum disponibile la nivel global pentru toți utilizatorii.

Netflix lansează cinci jocuri noi pe platforma Android

În urmă cu două luni vă anunțam că serviciul de gaming de la Netflix este gata de start. Mai exact, cea mai urmărită rețea de streaming online dăduse drumul platformei sale de gaming în Polonia, iar printre altele, utilizatorii puteau să joace diverse jocuri, fără reclame.

Imediat ce compania a început programul de gaming în Polonia, utilizatorii săi puteau juca două jocuri atractive – Stranger Things 3 și Stranger Things: 1984. Între timp, lucrurile au avansat, iar serviciul de gaming de la Netflix se extinde la nivel global și oferă cinci jocuri noi.

Prin urmare, Netflix Games pe telefonul mobil va fi disponibil pentru utilizatorii din toată lumea. Iar acum, pe lângă Stranger Things: 1984 (BonusXP) și Stranger Things 3: The Game (BonusXP), aceștia vor putea juca și Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) sau Teeter Up (Frosty Pop).

”Vrem să construim o bibilotecă de jocuri care să ofere ceva pentru toată lumea. Ne aflăm în primele zile ale creării unei experiențe grozave de joc și suntem încântați să vă ducem în această călătorie cu noi” a explicat rețeaua de video streaming. Pentru a juca aceste jocuri, ai nevoie de un abonament activ la Netflix. Marele avantaj este că nu te vei lovi de reclame, taxe suplimentare și achiziții în aplicație în cadrul jocurilor.

Unde găsiți jocuri Netflix?

Aceste jocuri mobile sunt disponibile în prezent pe dispozitivele Android atunci când vă conectați la profilul dumneavoastră Netflix. Utilizatorii platformei care folosesc un telefon mobil Android vor vedea un rând dedicat de jocuri și o filă de jocuri unde pot selecta orice joc de descărcat. Pe de altă parte, utilizatorii de pe o tabletă Android vor vedea un rând de jocuri dedicat sau vor putea selecta jocuri din meniul derulant de categorii pentru a le descărca și juca.

Jocurile sunt disponibile în multe dintre limbile oferite de platformă. Aceasta înseamnă că jocurile vor reveni automat la preferințele setate în profilul tău. În plus, dacă limba dumneavoastră (n.r spre exemplu limba română) nu este încă disponibilă, jocurile vor fi implicit în engleză.

În plus, utilizatorii platformei vor putea juca jocuri pe mai multe dispozitive mobile din același cont. Dacă atingeți limita de dispozitive, Netflix vă va anunța și, dacă este necesar, vă puteți deconecta de la dispozitivele care nu sunt utilizate sau le puteți dezactiva de la distanță pe Netflix.com pentru a elibera un slot. În plus, jocurile nu sunt disponibile pentru profilurile pentru copii.

Unele jocuri mobile pot necesita o conexiune la internet, în timp ce altele vor fi disponibile și pentru a fi jucate offline. Netflix spune că va adăuga mai multe jocuri în catalog în următoarele luni.