Reviews, Stiri

Neffos N1 pret, disponibilitate, specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

TP-LINK a lansat la inceputul acestei luni terminalul Neffos C7, despre care gasiti toate detaliile pe blogul nostru. Dupa aceasta lansare de la Mobile World Congress, compania a iesit pe piata cu un nou produs din Seria Neffos, pe care l-a anuntat oficial in Malaiezia. Este vorba despre smartphone-ul intitulat Neffos N1, un model despre care avem mai multe amanunte, in cele ce urmeaza.

Neffos N1 Design

Neffos N1 este un telefon care nu se incadreaza in trendul acestui an. Cand vine vorba de design, modelul proaspat lansat de TP-LINK pare sa urmeze un format mult mai clasic, fara a profita de noua moda „18:9” la care se pare ca s-a aliniat mai toata lumea. Acest device are un ecran clasic in format 16:9, si, din fericire, marginile sale sunt destul de subtiri. Doar in lateral, desigur, pentru ca sus si jos, telefonul are margini groase.

Neffos N1 (2)

Pe spate, TP-LINK vine cu un design foarte familiar, cu cateva modificari care sa autentifice personalitatea si originalitatea telefonului. Avem un spate metalic, cu colturi rotunde si linii de antena vizibile. Zona din jurul camerei este acoperita de sticla si policarbonat, intr-o linie similara cu ceea ce puteam vedea in anii trecuti pe Nexus 6P, spre exemplu.

Un alt amanunt atractiv este includerea unui buton pentru trecerea volumului pe silent in partea din stanga, foarte util atunci cand vine vorba de notificari sau apeluri. In ceea ce priveste disponibilitatea culorilor, din pacate, Neffos N1 poate fi achizitionat intr-o singura versiune de culoare: negru.

Neffos N1 specificatii tehnice

Noul Neffos N1 are un ecran de 5.5inch in diagonala cu rezolutie Full HD si multi touch in 10 puncte. Ecranul este „imbracat” in sticla curbata 2.5D Corning Gorilla Glass 3 si asigura suport de tipul „double-tap-to-wake”. Adica se poate „trezi” prin dubla apasare cu degetul a ecranului stins.

Neffos N1

Sub capota, TP-LINK a apelat la un procesor Helio P25 pe care l-a asociat cu 4 GB memorie RAM si cu 64 GB dedicati stocarii de date. Departamentul foto detine o camera foto duala pe spate cu senzori de 12 megapixeli Sony IMX 386 (RGB+Monochrome). Chiar daca imbunatatita calitatea imaginilor in lumina slaba, telefonul nu ofera cadre spectaculoase, dar reprezinta fara indoiala, o optiune sigura cand vine vorba de poze cu camera de baza a sa. Frontal, pentru selfie-uri si video calling, device-ul are o camera de 8 megapixeli, cu unghiuri largi de vizualizare.

Telefonul are plasat pe spate un scanner de amprente care pare-se ca e destul de rapid si functioneaza destul de bine. Conform producatorului, chiar daca ai degetele „uleioase” sau „ude”, senzorul va citi oricum amprenta ta. Ceea ce daca se va demonstra a fi real, fara indoiala, e un avantaj pe un asemenea telefon. Nu in ultimul rand, pe Neffos N1 avem dual band Wi-Fi cu tehnologie Smart Wi-Fi de la TP-LINK, suport dual SIM hybrid si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Neffos N1 ruleaza din fabrica Androi Nougat cu interfata NFUI 7.0 deasupra.

Pret Neffos N1

Site-ul GizmoChina subliniaza ca device-ul se gaseste deja pe site-ul Lazada. Pentru a achizitiona Neffos N1 va trebui sa platiti 280 de dolari (fara alte taxe vamale incluse), iar pe langa certificatul de garantie, producatorul asigura un incarcator de masina, un hub USB si un powe bank. Asta daca te regasesti printre primii 30 de cumparatori ai Neffos N1.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
TP-LINK
Product Name
Neffos N1
Price
$ 280