Reviews, Stiri

Neffos C7 smartphone de buget lansat de TP-LINK

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Neffos C7 » smartphone de buget » „Better selfie, clearer photos” » In noiembrie va anuntam ca TP-LINK se pregateste sa „scoata” pe piata un smartphone foarte atractiv. Intitulat Neffos, device-ul se specula ca va avea ecran bezel-less si procesor Snapdragon 835. La Mobile World Congress de la Barcelona, TP-LINK a adus intr-adevar pe piata un telefon Neffos (C7), un smartphone pe care va lasam sa-l descoperiti in cele ce urmeaza, chiar daca este departe de asteptarile noastre.

Neffos C7 nu este telefonul premium pe care il asteptam de la TP-LINK

Concernul cu sediul central in Shenzen are peste 20 de mii de angajati la aceasta ora si a fost fondat in urma cu 21 de ani de Zhao Jianjun. TP-LINK este condusa in prezent de Jeffrey Chao iar in 2013 a raportat venituri de aproape 13 miliarde de dolari.

In buna traditie a producatorilor din China, cei de la TP-LINK nu puteau exclude piata de telefoane mobile, unde este inca o paine buna de mancat, mai ales daca ai un brand puternic in spate. Compania TP-LINK a lansat in trecut si alte terminale entry-level si mid-range, iar acum speram sa vina cu un „premium”.

Neffos C7 (1)

Din pacate, Neffos C7 nu este un smartphone premium, ci tot un telefon de buget. Poate ca TP-LINK va lansa pana la urma telefoane si in sectorul high-end, insa pana atunci, ne bucuram de ceea ce avem.

Neffos C7 specificatii tehnice si pret

Neffos C7 nu are ecran in format 18:9 semn ca avem sperante ca viitorul smartphone TP-LINK va fi cel despre care scriam noi in noiembrie. C7 vine cu un ecran in format clasic (16:9), cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie HD (1280 x 720 pixeli).

Neffos C7-poza-1

Terminalul se bazeaza pe un procesor octa-core de la MediaTek, model MT6750, cu patru nuclee Cortex A53 de 1.5 Ghz la bord si alte patru nuclee Cortex A53 de 1.0 Ghz. Memoria RAM are doar 2 GB, in timp ce spatiul intern, pentru stocarea de date, atinge 16 GB. Neffos C7 are insa slot pentru carduri de memorie externe, prin care utilizatorul poate suplimenta capacitatea de stocare a dateloir pana la 128 GB.

Ne indreptam spre sectorul foto si aflam ca smartphone-ul vine cu un selfie-cam de 8 megapixeli si cu o camera principala de 13 megapixeli. Dupa cum v-ati dat seama, Neffos C7 nu are sistem dual de camere pe spate.

Neffos C7

Neffos C7 are senzor de amprenta pe partea din spate si o baterie de 3.060 miliamperi. Din fabrica, Neffos C7 ruleaza Android 7.0 Nougat ca sistem de operare, iar la achizitie, telefonul va fi disponibil pe culorile auriu si argintiu. Nu exista momentan informatii oficiale despre pretul de achizitie al telefonului. Revenim insa cu amanunte despre el in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
TP-LINK
Product Name
Neffos C7