Stiri

Mozilla Firefox Quantum browserul mai rapid decat Google Chrome » acum pe iOS si Android

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

  • Mozilla a anuntat astazi un browser care teoretic va fi de doua ori mai rapid decat Firefox
  • Cunoscut sub numele de Mozilla Firefox Quantum, extensia este deja disponibila pe platformele iOS si Android, dar si pe sistemele de operare clasice de pe pc sau tablete, Windows, Mac sau Linux
  • In acelasi timp, brandul se lauda cu faptul ca Mozilla Firefox Quantum consuma mai putine resurse decat pana acum, asigurand un spor de performanta vizibil
  • Primele teste arata ca Mozilla Firefox Quantum este mai rapid de Google Chrome

Noul Mozilla Firefox Quantum

La scurt timp dupa ce a lansat Firefox Focus, cei de la Mozilla ofera acum o noua extensie foarte utila si din cate se pare, mult mai rapida. Acest browser, lansat oficial de Mozilla astazi, a fost testat deja de site-urile de specialitate, iar rezultatele arata pe moment o diferenta destul de mare fata de Chrome in favoarea noului Mozilla Firefox Quantum.

Mozilla Firefox Quantum

De altfel, acest detaliu al vitezei este si primul pe care utilizatorul il va il va remarca in momentul in care va „imbratisa” experienta Firefox Quantum sustin oficialii Mozilla. Browserul vine cu o noua interfata pentru useri, interfata denumita Photon. Compania sustine ca Photon UI este „incredibil de rapid si de curat”.

Acesta interfata se vrea de asemenea intuitiva, minimalista, moderna si usor de administrat. In ceea ce priveste nivelul de performanta, Mozilla precizeaza ca Mozilla Firefox Quantum este pre-incarcat cu noul motor CSS, Style, pe care brandul il lauda intens de ceva timp incoace. Teoretic, acesta profita mai bine de avantajele de a utiliza nuclee multiple fiind optimizat mult mai bine pentru un consum de energie redus.

Mozilla Firefox Quantum

Pe noul Mozilla Firefox Quantum veti putea sa va sincronizati fara probleme datele personale si va veti bucura de un mod privat in care puteti naviga incognito fara probleme. Nu va lipsi optiunea de citire offline a articolelor pocket si imbunatatirile vizibile de viteza la schimbarea tab-urilor.

Vom reveni cu o analiza amanuntita a acestei extensii Firefox dupa testarea ei pentru o perioada de timp suficienta.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes