Stiri

Motorola P40 Power specificatii tehnice, detalii oficiale si imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Motorola P40 Power a iesit la suprafata! Noul device al companiei controlate de concernul Lenovo are un aspect modern si o „gaura” in ecran. Pe spatele sau se regaseste logo-ul „Motorola”, iar marginile sale laterale sunt aproape invizibile. Detalii despre noul telefon al companiei avem in cele ce urmeaza.

Motorola P40 Power specifcatii tehnice

Noul Motorola P40 Power este de asteptat sa fie succesorul oficial (direct) al telefonului de anul trecut, Motorola P30 Note (Motorola One Power).

Asa cum va anuntam, cei de la Motorola lucreaza la un telefon cu Android One la bord, un device care se pare ca va purta numele Motorola One Vision. Ei bine, cateva zvonuri de presa, promovate de @OnLeaks anunta ca aceeasi companiei va lansa in curand pe piata si un succesul pentru P30 de anul trecut. Device-ul va purta numele Motorola P40 Power, iar primele sale specificatii si imagini au ajuns in presa.

Motorola P40 Power (1)

Conform celor de la OnLeaks, in colaborare cu PriceBaba, noul Motorola P40 Power va avea o gaura in ecran asa cum am mai vazut si la alte telefoane moderne lansate in acest an. Pe partea din spate, device-ul va beneficia de un setup triple camera, si tot pe spate se va gasi senzorul clasic de amprente precum si flash-ul DUAL.

Barbia telefonului este extrem de subtire, semn ca Motorola a pus accent si pe capitolul estetic. Butoanele de volum si deschidere/inchidere telefon sunt plasat pe partea dreapta, in vreme ce in partea stanga se gaseste slotul pentru carduri SIM. Mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri este plasata in partea de sus a dispozitivului.

Motorola P40 Power

In ceea ce priveste zvonurile legate de specificatiile telefonului, putem confirma ca Motorola P40 Power va avea un ecran de 6.2-inch in diagonala, cu aspect modern. Unul dintre senzorii device-ului de pe spate va avea o rezolutie de 12 megapixeli, iar grosimea telefonului va fi de 9.1 milimetri. Terminalul va atinge 71 milimetri latime si 160 milimetri inaltime. Momentan nu se cunosc detalii despre procesorul acestui telefon, care aproape sigur va rula din start Android 9.0 Pie. Cel mai probabil, Motorola P40 Power va fi disponibil pe culorile auriu si albastru. Vom reveni cu informatii despre acest device in perioada urmatoare. Va reamintesc ca Motorola pregateste si smartphone-ul Motorola P40 pentru lansarea sa oficiala. De asemenea, a aparut deja oficial noul Motorola G7 despre care gasiti informatii pe blogul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Motorola P40 Power