Stiri

Motorola One Mid apare in randari oficiale. Are 6GB RAM si Android 10 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

In februarie, trei telefoane de la Motorola au aparut in premiera in mediul online. Este vorba despre Motorola Edge Plus, Motorola G8 Power si Motorola One Mid. Acum, noul smartphone Motorola One Mid apare si in baza de date a site-ului GeekBench, ceea ce ne permite sa aruncam o privire „semi oficiala” asupra specificatiilor sale tehnice.

Specificatii tehnice Motorola One Mid

Conform listarii de pe pagina GeekBench, Motorola One Mid este livrat spre performanta cu un procesor de la Qualcomm, care atinge o viteza maxima de 1.8 Ghz. Este de asteptat ca acest chipset sa fie de fapt Qualcomm Snapdragon 675 SoC, un chip din zona mid-range, destul de performant si mai mereu eficient.

Noul model Motorola One Mid va rula din fabrica Android 10 si se pare ca va avea o memorie RAM de 6GB. Terminalul a obtinut un scor de 2534 de puncte in testul single core, respectiv 6961 de puncte in testul multi core.

Aproape sigur va avea un ecran de 6.53 inch in diagonala, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Bateria sa va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi, mai anunta presa din China.

Specificatii tehnice pentru Motorola Edge Plus

In alta ordine de idei, Motorola Edge Plus se va baza pe un ecran mai mare, de 6.67 inch, cu rezolutie Full HD+ adica 2340 x 1080 pixeli. Acest smartphone va avea la bord un procesor mai puternic, si anume Qualcomm Snapdragon 865. El va fi cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 650 GPU si ar utea avea inclusiv o varianta de 12GB RAM. Bateria lui Edge Plus de la Motorola va avea o capacitate (firesc) mai mare, de 5.000 de miliamperi.

Cu mai multe detalii despre cele doua terminale pregatite de Motorola pentru lansarea oficiala, vom reveni si noi in perioada imediat urmatoare. Pentru alte stiri despre telefoanele companiei Motorola, verifica blogul nostru. Daca esti interesat de huse pentru Motorola arunca o privire peste oferta CatMobile.