Reviews

Motorola One Fusion Plus – specificatii tehnice, detalii oficiale si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Motorola One Fusion Plus a fost destul de prezent in ultima vreme pe piata zvonurilor. Un device extrem de asteptat de catre fanii companiei, si nu numai, a ajuns in sfarsit sa fie considerat, „oficial lansat”. Astfel, Motorola incearca sa-si faca si mai mult loc in sectorul mid-range, printr-un telefon care nu doar ca arata bine, dar va avea si o configuratie importanta, demna de acest segment de piata.

Inainte sa discutam despre acest device, am rasfoit pentru tine cateva dintre ofertele avantajoase la telefoane Motorola. Am gasit acest Telefon mobil Motorola Moto X4, Dual SIM, 64GB, 4G, Sterling Blue care costa acum doar 899 de lei la eMag, adica are acum o reducere substantiala de 1000 de lei. Merita sa arunci o privire peste el, cu siguranta.

Sa revenim insa la Motorola One Fusion Plus si sa discutam putin despre el. Pentru inceput, acestea sunt specificatiile sale tehnice complete, conform producatorului:

Display: 6.5-inch (2340 × 1080 pixels) Full HD+ Total Vision display with 19.5:9 aspect ratio and HDR10 support
SoC: Octa-Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa) Snapdragon 730 Mobile Platform with Adreno 618 GPU
RAM: 6GB
ROM: 128GB; expandable up to 1TB with microSD
Dual SIM Hybrid (nano + nano/nano + microSD)
OS: Android 10
Cameras: Rear –64MP (primary with f/1.8 aperture, 0.8μm) + 8MP (ultra-wide with f/2.2 aperture, 1.12μm) + 5MP (macro with f/2.4 aperture, 1.12μm) + 2MP (depth with f/2.4 aperture, 1.75μm)
Front – 16MP with f/2.2 aperture, 1μm
Physical fingerprint sensor
3.5mm headset jack, Single loudspeaker
Dimensions: 162.9 x 76.9 x 9.6mm; Weight: 210g
Connectivity: Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, LTEPP, SUPL, GLONASS, Galileo, USB Type-C
Battery: 5000mAh with 15W TurboPower charging

Pareri despre Motorola One Fusion Plus

Te voi anunta din start, ca acest terminal va costa aproximativ 300 de dolari. In plus, el va fi disponibil in Europa si il vei putea achizitiona pe culori precum alb si albastru. Momentan, nu se stie pe ce alte piete va mai fi disponibil Motorola One Fusion Plus. Haide acum sa aruncam o privire peste ceea ce ofera el.

Display
Unul dintre argumentele cu care Motorola incearca sa te convinga sa-i acorzi atentie noului Motorola One Fusion Plus este chiar ecranul acestuia. Vorbim despre un display Total Vision, cu aspect modern (19.5:9), suport HDR10 si o rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Practic, avem o rezolutie Full HD Plus pe un ecran cu diagonala de 6.5-inch. Nu suna deloc rau.

Procesor si memorie
Un alt capitol la care am putea spune ca Motorola One Fusion Plus sta foarte bine. Device-ul foloseste un procesor octa core marca Qualcomm. Este vorba despre chipsetul Snapdagon 730 Octa-Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa), pe care il gasim cuplat cu acceleratorul grafic, Adreno 618. Tinand cont de memoria de 6GB RAM, consideram ca smartphone-ul va asigura o experienta fluida, atat in browsing, cat si in gaming sau multitasking. Capacitatea nativa de stocare a datelor este de 128GB, dar ea poate fi extinsa pana la 1TB via microSD.

Sistem de operare si baterie
Noul Motorola One Fusion Plus ruleaza din fabrica Android 10. El este echipat cu o baterie de 5.000 de miliamperi, care beneficiaza de incarcare rapida Turbo Power la 15W. Pare ca Motorola a gandit un telefon care sa ruleze rapid si care sa fie capabil sa ofere o autonomie de calitate.

Dotari foto si dimensiuni
Noul Motorola One Fusion Plus cantareste 210 de grame, deci nu este neaparat un telefon usor. Nici nu putea sa fie, daca tinem cont de bateria sa foarte mare si de diagonala cuprinzatoare. Are 9.6 milimetri grosime si o inaltime de 162.9 milimetri. Latimea sa ajunge la 76.9 milimetri. Nu este un telefon usor controlabil, dar nici nu am putea spune ca este un exercitiu de fitness atunci cand incerci sa-l controlezi.

In ceea ce priveste dotarile foto, device-ul nu sta deloc rau. Avem un senzor principal de 64 de megapixlei cu apertura f/1.8. El are alaturi un alt senzor de 8 megapixeli cu apertura f/2.2, un senzor de 5 megapixeli cu apertura f/2.4 si un senzor de 2 megapixeli pentru „adancime” cu apertura f/2.4. Camera frontala are o rezolutie de 16 megapixlei si apertura f/2.2. Pe scurt, device-ul este capabil de selfie-uri bune si de instantantee de calitate, chiar si in conditii de iluminat scazut. Desigur, calitatea fotografica scade daca telefonul nu este suficient de bine reglat sau ajutat de lumina naturala.

Alte optiuni
La capitolul conectivitate, noul Motorola One Fusion Plus este bine echipat. Nu are 5G, dar vine cu dual 4G VoLTE si cu WiFi 802.11 ac. De asemenea, primeste tehnologie bluetooth de ultima generatie, are port de incarcare USB de tip C si GPS cu A-GPS si GLONASS.