Reviews

Motorola Moto Z Play review, specificatii, imagini, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Motorola Moto Z Play Motorola Moto Z Play este un smartphone mid-range cu accente premium prezentat de compania producatoare sub forma unui terminal modular, caruia i se pot atasa deja arhicunoscutele Moto Mods.

Smartphone-ul si-a facut debutul la inceputul acestui an, seamana la multe capitole cu Motorola Moto Z (review aici), dar propune o configuratie ceva mai lite, care dintr-o anumita perspectiva se poate duela cu terminale importante din gama superioara. Motorola Moto Z Play are un pret destul de mare pentru Romania, dar pare un terminal cat se poate de atragator din foarte multe puncte de vedere.

Motorola Moto Z Play specificatii complete:

  • Display: 5.5 inch, Super AMOLED, FHD in 16M culori
  • Grosime: 7 milimetri
  • Greutate: 165 grame
  • Latime: 76.4 milimetri
  • Lungime: 156.4 milimetri
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 625, octa-core 2Ghz
  • Placa video: Adreno 506
  • Senzor de amprente: Da
  • Camera principala: 16 megapixeli cu autofocus, HDR, panorama, PDAF
  • Camera frontala: 5 megapixeli
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie interna: 32 GB
  • Slot Card: Da (microSD, pana la 256 GB)

Motorola Moto Z Play review

Aproape ca putem spune ca acest smartphone lansat in Romania in 2017 seamana foarte mult cu Motorola Moto Z, dar nu m-as repezi sa trag insa aceasta concluzie comparativ cu telefonul despre care am discutat si noi in trecut pe blogul nostru. Motorola Moto Z Play este un terminal modular asa cum spuneam inca din startul articolului, el putand primi sprijinul modulelor de tip difuzor, proiector sau baterie externa. Device-ul pastreaza linia design-ului de la Motorola Moto Z, asigurand detalii glossy la fel ca si predecesorul sau. Pe spate avem insa o caracasa de sticla foarte interesanta, iar rama metalica pare una sofisticata. Motorola Moto Z Play are 7 milimetri grosime, deci este un terminal mai gros decat Motorola Moto Z, care depasea cu putin 5 milimetri. Chiar si-asa, aspectul sau este unul cat se poate de placut, care in ciuda dimensiunilor sale cantareste doar 165 de grame. Partea de sticla din spate beneficiaza de un capac protector, dar chiar si-asa recomandarea noastra este sa imbracati device-ul intr-o husa Motorola Moto Z Play de cea mai buna calitate. Puteti rasfoi oferta noastra de huse Motorola/Lenovo si veti descoperi cateva oferte de ultima ora.

Motorola Moto Z Play 2

Ce ne ofera Motorola Moto Z Play din punct de vedere al specificatiilor? Ei bine avem parte de un display Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch, cu rezolutie Full HD. N-am inteles de ce terminalul n-a adoptat ideea Quad HD-ului, pentru ca mi se pare unul dintre putinele detalii importante care-i lipsesc. Ecranul asigura insa imagini clare, contrast bun si luminozitate parca mai buna decat la predecesorul sau. In ciuda faptului ca este doar Full HD, display-ul Motorola Moto Z Play este unul bun, din punctul meu de vedere. Daca iti doresti un mid-range cu specificatii bune si un display Super AMOLED, s-ar putea ca Motorola Moto Z Play sa fie una dintre cele mai bune solutii.

In ceea ce priveste partea hardware a dispozitivului, constatam cateva diferente fata de Motorola Moto Z. Avem la dispozitie 3GB de RAM fata de 4GB si un procesor nou, ceva mai potrivit pentru un mid-range bun. Este vorba despre Snapdragon 625, un chipset care-si face cu sarguinciozitate treaba atat la capitolul browsing, cat si la capitolele multitasking sau gaming. In ajutorul acestor componente puteti adauga oricand modulele care compenseaza in mod evident anumite lipsuri. Placa video folosita de acest telefon este un model Adreno 506, de foarte buna calitate. Dotarile foto sunt decente, putin peste media mid-range-urilor de care ne lovim in aceasta perioada.

Motorola Moto Z Play 3

Camera foto frontala, destinata utilizatorilor pasionati de selfie-uri, are un senzor de imagine de 5 megapixeli, in timp ce camera foto principala se bazeaza pe un senzor de imagine de 16 megapixeli, fara stabilizare optica. Motorola Moto Z Play sta bine la capitolul autonomie, intrucat bateria de 3510 mAh pare exact ceea ce-i trebuie acestui dispozitiv. La capitolul stocare interna, Motorola pune la dispozitie 32 de GB, care pot fi extinsi prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Motorola Moto Z Play pret si disponibilitate

Terminalul Motorola Moto Z Play poate fi achizitionat si in Romania la o suma, care repet mi se pare putin cam mare. Asta nu schimba cu nimic insa calitatea buna a acestui mid-range care arata bine, se misca bine si are specificatii bune. La Emag.ro, smartphone-ul poate fi achizitionat pentru suma de 2499  de lei, dar daca il veti cumpara de pe site-ul sau din magazinele evoMAG puteti prinde o oferta super interesanta care va scoate din buzunar 1999 lei. Motorola Moto Z Play este disponibil in patru culori: negru, alb, auriu si argintiu, iar parca nota cea mai personala o da chiar acest auriu care pare sa-i schimbe cumva aspectul general.

Motorola Moto Z Play 4

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Lenovo / Motorola
Product Name
Motorola Moto Z Play 4
Price
RON 2000