Stiri

Motorola Moto Z Force Droid

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Motorola Moto Z Force Droid – Modular Phone | Motorola smartphone

Motorola Moto Z Force Droid este un telefon high-end al companiei Motorola, cu un design atractiv si elegant ce se asteapta sa fie lansat undeva in luna septembrie.
Ca multe alte device-uri ale unei game, din linia Z Force s-a desprins Droid, un terminal cu design modular. Componenetele ce pot fi atasate telefonului poarta numele de Moto Mods si varietatea acestora acopera o serie importanta de cerinte.

Motorola Moto Z Force Droid - Modular Phone | Motorola smartphone

Display-ul nu este integrat in sistemul de module, insa prin caracteristicile sale nu lasa loc de repros. Avem astfel un AMOLED capacitiv de 5.5 inci si o rezolutie de 1440×2560 pixeli. Acesta este protejat de sticla de a doua generatie Moto Shatter Shield, garantata anti spargere sau zagariere. Dotarile includ si un strat de protectie ce confera impermeabilitate, nefiind insa water proof. Carcasa realizata din aluminiu si otel da un plus de rezistenta si eleganta.
Performantele lui Moto Z Force Droid sunt similare cu ale lui Z Force, avand un chipset Snapdragon 850, cu doua procesoare dual-core Kyro, unul de 2.15 GHZ si unul de 1.6 GHZ. Memoria RAM are 4 GB iar spatiul intern de stocare 32 sau 64 GB, in functie de versiune. Bateria este nedetasabila si are capacitatea de 3500 mAh, suportand fast charging. Capacitatea acesteia poate fi marita prin adaugarea unui Mod. Camera principala beneficiaza de un senzor de 21 megapixeli, phase si laser autofocus, OIS si blit in doua tonuri. Camera de selfie are 5 megapixeli, blit si diafragma f/2.2.

Motorola Moto Z Force Droid - Modular Phone | Motorola smartphone

Mod-urile lui Force Droid sunt ceea ce il fac unic. Utilizatorul poate alege de la carcase cu baterie externa integrata-Incipio, TUMI sau Kate Spade ,cu proiector integrat-Moto Insta-Share Projector, iar prinderea magnetica asigurand un contact ferm. De asemenea, exista carcase de diferite designuri si culori ce pot fi atasate telefonului, pentru a-l personaliza, ele fiind denumite Style Shells.
Momentan cunoastem pretul de pornire, care este de 720 de dolari, plasandu-l pe Moto Z Force Droid in categoria premium. Specificatiile se mentin si ele la acelasi nivel, ramanand sa vedem cum se comporta el in realitate si ce puncte slabe are. Acest device a fost anuntat in iulie si ne asteptam ca lansarea oficiala sa aiba loc undeva prin septembrie. Vom reveni cu amanunte.

Surse: cnet.com | motorola.com | universityherald.com | gsmarena.com

Summary
Motorola Moto Z Force Droid
Article Name
Motorola Moto Z Force Droid
Description
Performantele lui Z Force Droid sunt similare cu ale lui Z Force, avand un chipset Snapdragon 850, cu doua procesoare dual-core Kyro, unul de 2.15 GHZ si unul de 1.6 GHZ. Memoria RAM are 4 GB iar spatiul intern de stocare 32 sau 64 GB, in functie de versiune. Bateria este nedetasabila si are capacitatea de 3500 mAh, suportand fast charging. Capacitatea acesteia poate fi marita prin adaugarea unui Mod. Camera principala beneficiaza de un senzor de 21 megapixeli, phase si laser autofocus, OIS si blit in doua tonuri. Camera de selfie are 5 megapixeli, blit si diafragma f/2.2.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo