Stiri

Motorola Moto M2 ar putea fi lansat in octombrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noul Motorola Moto M2 pare mai aproape ca niciodata de lansare, ne anunta cei de la Gizmochina, care subliniaza ca device-ul a ajuns in mediul online in aceste zile. Prima generatie Motorola Moto M a fost anuntata in noiembrie 2016 si a fost disponibila exclusiv in China, insa doar pentru inceput, tinand cont ca ulterior a ajuns si pe alte piete. Acum, binecunoscutul leaker Andri Yatim anunta ca noul Motorola Moto M2 va fi lansat in luna octombrie a acestui an.

Motorola Moto M2 inlocuieste Lenovo Moto M

In prima jumatate a anului, Motorola a lansat terminale precum Moto G5 si Moto G5 Plus, Moto E4 si Moto E4 Plus, dar si Moto C. Conform informatiilor din presa asiatica, subdivizia Lenovo are in plan si alte lansari pana la finalul anului, printre care dispozitive precum Moto X4, Moto Z2, Moto Z2 Force si Moto G5s.

Motorola Moto M2

Noul terminal al parteneriatului Lenovo-Motorola va inlocui teoretic modelul Lenovo Moto M! Un smartphone inregistrat ca Lenovo XT 1920-3 a fost recent vazut pe platforma de benchmarking Geekbench, dar si pe site-ul de certificare Wi-Fi Alliance.

Majoritatea speculatiilor insista ca acest model ar fi de fapt Moto M2, un terminal care ar urma sa fie motorizat de celebrul chipset al MediaTek, Helio P20. In conditiile in care versiunea originala este motorizata de octa-core-ul MediaTek Helio P10, putem trage singuri concluziile ca noul terminal va fi unul mai puternic si mai ofertant. Moto M2 va avea chipset-ul tactat la frecventa 2.3 Ghz, procesorul urmand a fi cuplat cu placa video Mali T880.

Conform sursei mentionate anterior, Motorola Moto M2 ar putea primi doua versiuni oficiale, una dintre ele urmand a se baza pe 4 GB memorie RAM si 32 GB memorie nativa de stocare a datelor, iar cea de-a doua pe 6 GB memorie RAM si 64 GB memorie nativa de stocare a datelor. Din nou putem trage singuri o concluzie bazandu-ne pe acest argument: Motorola Moto M2 va fi un mid-range foarte performant.

In plus, device-ul va primi un display Full HD cu diagonala de 5.5 inch, precum si cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.1.1 Nougat, fara o alta interfata customizata peste el.

Motorola Moto M2 (2)

Cele 8 nuclee Cortex A53 care compun procesorul terminalului indica o putere suficient de mare a acestui dispozitiv, la fel si placa video ARM Mali T880, una dintre cele mai bune de pe piata in sectorul mid-range. Aproape sigur, Motorola Moto M2 se va prezenta un un design atragator, pastrand corpul metalic unibody si ecranul atragator din punct de vedere estetic.

Phablet-ul va beneficia de conectivitate 4G LTE, precum si de scanner de amprente care teoretic va fi amplasat in partea din fata. De asemenea, acumulatorul va fi unul puternic, mai ales daca tinem cont ca Lenovo P2 beneficia de un sprijin considerabil asigurat de bateriea de 5100 mAh. In testul Geekbench terminalul a atins 1163 de puncte pe testul single-core si 4835 de puncte in testul multi-core.

Summary
Motorola Moto M2 ar putea fi lansat in octombrie
Article Name
Motorola Moto M2 ar putea fi lansat in octombrie
Description
Noul Motorola Moto M2 ar putea fi lansat in luna octombrie a acestui an si va inlocui modelul Lenovo Moto M