Stiri

Motorola Moto C aproape de lansare: vine cu procesor octa-core si baterie de 3800mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Motorola Moto CMotorola Moto C este anuntat de catre cei de la theandroidsoul ca viitor protagonist in perioada urmatoare, cand va fi lansat oficial de catre producator. Smartphone-ul va fi unul de buget, va beneficia de un display cu dimensiuni normale, de un chipset Snapdragon, dar si de o baterie cat se poate de generoasa. Marea surpriza si in acelasi timp, marea bucurie, este ca noul Motorola Moto C va rula inca din fabrica cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat. In schimb, telefonul nu are senzor de amprente!

Motorola Moto C specificatii posibile

Fara indoiala, Motorola Moto C nu va fi un dispozitiv menit sa impresioneze din punct de vedere al specificatiilor sale. Nici la capitolul design, Moto C nu pare sa iasa din tiparele gandite de compania producatoare pentru alte versiuni din aceasta gama. Terminalul mizeaza pe un display de dimensiuni normale, cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD, 1280×720 pixeli. Inclusiv acest aspect ce tine de display-ul telefonului este cat se poate de edificatoriu in privinta pretului de vanzare al Motorola Moto C, care fara dubii, nu va fi unul mare.

Chiar daca se bucura, asa cum mentionam si mai sus, de prezenta celui mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat, Motorola Moto C nu beneficiaza de snezor de amprente, un al doilea detaliu cat se poate de semnificativ care ne conduce catre ideea ca vom avea parte de fapt de un smartphone 4G de dimensiuni mici si de buget. In schimb, in mod surprinzator, Motorola a alocat acestui terminal o baterie foarte generoasa.

Motorola Moto C aproape de lansare: vine cu procesor octa-core si baterie de 3800mAh (2)

De altfel, acumulatorul cu o capacitate de 3800 mAh este poate principalul punct de referinta in ceea ce priveste caracteristicile acestui device. Bateria generoasa de la Motorola Moto C va beneficia inclusiv de tehnologia Quick Charge, care teoretic va ajuta telefonul sa se incarce pana la 100% in mai putin de o ora, sau in maxim o ora, in functie de nivelul tehnologiei (cel mai probabil vom avea Motorola Moto C cu Quick Charge 3.0).

Motorul acestui dispozitiv este unul decent, un procesor octa-core tactat la freceventa de 1.4 Ghz. Produs de Qualcomm, Snapdragon 430 este un procesor octa-core pe 64 de biti, care va functiona alaturi de placa video, Adreno 505. Din punct de vedere al performantei, ambele specificatii conduc usor catre ideea de mid-range, ceea ce ridica putin in clasamentul tehnologic imaginar, modelul Motorola Moto C.

Motorola Moto C este un dispozitiv dual SIM cu functie 4G LTE, ceea ce ma bucura. Capacitatea sa de stocare va fi una potrivita pentru aceasta gama (32 GBm desi ma asteptam sincer la o memorie nativa mai mica), iar memoria RAM va fi una de 2GB. Pentru utilizatorii interesati de aceasta informatie, mentionez ca Motorola Moto C va beneficia si de slot pentru card-uri microSD, astfel ca memoria sa nativa poate fi extinsa chiar si dincolo de 32 GB.

Verifica mai jos si oferta pentru:

O mica surpriza in ceea ce priveste insa dotarile foto ale terminalului, care propune in mod oarecum surprinzator o camera principala puternica, echipata cu un senzor de imagine de 16 megapixeli, plus flash LED. In lipsa unei verificari corespunzatoare, nu as putea aniticipa de pe acum daca aceste specificatii se vor verifica nu doar pe hartie ci si faptic.

Nu avem pentru moment informatii clare in privinta pretului acestui item, dar fara a insista prea mult pe subiect, cu siguranta Motorola Moto C nu va fi un telefon scump. Specificatiile sale sunt decente, insa terminalul nu cred ca va avea un impact deosebit la piata din Asia si cu atat mai putin pe piata europeana, tinand cont de lipsa senzorului de amprente. Motorola Moto C va putea fi achizitionat intr-o gama variata de culori, incepand cu rosu si continuand cu negru si auriu.

Motorola Moto C aproape de lansare: vine cu procesor octa-core si baterie de 3800mAh

Terminalul arata bine in exterior, tradeaza o constructie destul de sigura si aparent bine gandita, dar recomandarea mea este sa nu ezitati sa aruncati o privire si peste oferta noastra de huse Motorola, o categorie unde cu siguranta in scurt timp veti gasi produse specifice si pentru Motorola Moto C. Vom reveni cu amanunte despre acest item, imediat ce compania producatoare il va anunta oficial pe piata.

Summary
Motorola Moto C aproape de lansare: vine cu procesor octa-core si baterie de 3800mAh
Article Name
Motorola Moto C aproape de lansare: vine cu procesor octa-core si baterie de 3800mAh
Description
Motorola Moto C este anuntat de catre cei de la theandroidsoul ca viitor protagonist in perioada urmatoare, cand va fi lansat oficial de catre producator.