Stiri

Motorola Ibiza apare in Geekbench. Are 6GB RAM si Android 11 la bord

Home  »  Stiri

Laurentiu Ioan

acum 3 ani

Desi are un nume spectaculos, Motorola Ibiza nu este un telefon luxury. Presa de specialitate anunta ca noul device va fi de fapt un terminal de buget, cu procesor entry level de la Qualcomm, octa core, cu frecventa maxima de 1.8 Ghz. Mai multe informatii despre Motorola Ibiza, telefon care a ajuns deja in baza de date a site-ului GeekBench, avem in cele ce urmeaza. Ramai alaturi de noi.

Specificatii tehnice si primele impresii despre Motorola Ibiza

Motorola lucreaza din greu la noua sa gama spectaculoasa care include modelele Ibiza, Capri, Capri Plus si Nio. Toate aceste telefoane urmeaza a fi lansate oficial, dar primul dintre cele care a ajuns in baza de date a site-ului de benchmarking GeekBench este Motorola Ibiza.

Potrivit listarii de pe site-ul amintit, noul Motorola Ibiza va avea la bord un procesor Snapdragon de la Qualcomm. Este vorba despre chipsetul Snapdragon 480 5G, cu frecventa maxima de 1.8 Ghz. De remarcat ca desi vorbim despre un telefon de buget, acesta vine cu suport pentru tehnologie 5G. Listarea de pe site-ul de benchmarking confirma si faptul ca noul Motorola Ibiza va avea o memorie RAM de 6GB.

La nivel software, Motorola Ibiza se va baza pe Android 11 OS, peste care producatorul va aseza interfata dezvoltata in house. Este vorba despre OneUI 2.0 despre care am mai discutat si in trecut pe blogul nostru.

Si pentru ca tot am amintit de vizita facuta de acest telefon in baza de date a site-ul GeekBench, trebuie sa mentionam si ce scoruri a obtinut Motorola Ibiza.

Astfel, device-ul a bifat un punctaj de 2.466 in testele single core si de 6.223 de puncte in testele multi core. Potrivit informatiilor oferite de presa internationala, Motorola Ibiza a obtinut deja certificarea Wi-Fi de la WiFi Alliance astfel ca telefonul va beneficia de suport dual band WiFi a/b/g/b pentru 2.4 Ghz si 5Ghz, precum si conectivitate WiFi Direct.

Din informatiile precedente stim deja ca Motorola Ibiza va avea o baterie de 5.000 de miliamperi si un ecran cu rezolutie HD Plus adica 1600 x 720 pixeli. Probabil ca pe piata va aparea si o varianta de 4GB RAM cu stocare de date calibrata la 128GB. Pe partea foto, device-ul se va baza pe o camera principala de 48 de megapixeli si alti doi senzori de 5, respectiv 2 megapixeli pe spate. Pentru selfie-uri si videocalling, Motorola Ibiza va avea la dispozitie un selfie shooter de 13 megapixeli.

Daca vrei ceva mai mult de la un telefon, avem si alte recomandari pentru tine. Spre exemplu, arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro.