Stiri

Un telefon „misterios” de la Motorola a aparut in mediul online. Are camera de tip pop-up!

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Se pare ca Motorola ne pregateste o surpriza. Recent, in mediul online a aparut un nou model din gama Moto, cu margini extrem de subtiri, camera selfie de tip pop-up si senzor de amprente iluminat. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Motorola pregateste un smartphone spectaculos

Stim deja ca Motorola pregateste lansarea modelului Motorola One Macro, dupa ce compania a inceput sa isi promoveze treptat noul smartphone in mediul online din Asia.

Dar, surprizele nu se opresc aici. Compania pare sa dezvolte inca un telefon, de aceasta data unul care va incorpora o caracteristica tot mai populara pe smartphone-urile din zilele noastre: camera foto de tip pop-up.

In mediul online au aparut recent imagini cu un misterios telefon al producatorului. Imaginile impartasite de cei de la /Leaks arata un telefon Motorola cu margini extrem de subtiri si o barbie aproape insesizabila. La o privire mai atenta, putem observa ca este vorba intr-adevar despre un device de la Motorola si nu despre o farsa. De ce? Se poate observa destul de clar inscriptia „Motorola confidencial property not for sale” adica „Proprietate confidentiala a Motorola, care nu este de vanzare”.

În timp ce imaginea panoului frontal arată ecran de tip „all screen”, o altă imagine a dispozitivului arată ceea ce pare a fi o cameră selfie pop-up. Această cameră pop-up este amplasată spre partea dreaptă a marginii superioare. Un alt lucru interesant de remarcat din imagini este un inel luminat în jurul a ceea ce pare a fi scanerul de amprente din spate. Acest cerc de amprentă luminată nu mai găzduiește sigla Motorola, care este locul unde compania anterior a înscris-o.

Imaginile panoului din spate arată, de asemenea, o configurație cu cameră duală plus un bliț LED. Partea din spate are un finisaj lucios din sticlă sau policarbonat și are o nuanță verde de „cenușă albastră” care se decolorează spre negru în unghiuri diferite. Sesizabila este si inscriptia brandului Motorola în partea stânga, care rulează vertical de jos, atât cu logo-ul Moto, cât și cu numele. Nu este clar dacă telefonul se va lansa sub faimoasa serie G sau a celei mai recente serii One. Întrucât imaginile au fost marcate cu „Motorola Latino America”, există șansa ca dispozitivul să fie deja testat în și în jurul Americii Latine sau să poată fi lansat mai întâi în regiune.

Probabil ca vom afla mai multe in perioada urmatoare despre acest model de telefon. Dar este cert ca producatorul ale carui drepturi au fost achizitionate de Lenovo, vrea sa ajunga si pe alte teritorii si cauta solutii cat mai moderne pentru a atrage (din nou) atentia asupra sa. Iti reamintim ca acelasi producator a lansat producatorul device Motorola One Action despre care ai amanunte importante pe blogul nostru.

Etichete:

Motorola