Reviews

Moto Z3 Play specificatii tehnice, pret Romania, detalii si pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

O saptamana plina pentru sub-brandul celor de la Lenovo. Motorola a introdus in aceasta saptamana doua noi terminale atractive, iar astazi a anuntat oficial un al treilea. Gasiti pe blogul nostru un review Motorola Moto G6 precum si detalii concrete despre Moto G6 Play. Astazi insa, discutam despre noul Moto Z3 Play, un smartphone al carui pret ne ia prin surprindere.

Specificatii tehnice Moto Z3 Play

🔘Ecran Super AMOLED de 6-inch cu rezolutie Full HD+ si protectie Corning Gorilla Glass
🔘Procesor Snapdragon 636, 14 nm, 1.8 Ghz, Octa-Core
🔘Placa video Adreno 509
🔘Memorie de 4GB RAM
🔘Stocare de 32 sau 64 GB plus micro SD pentru extindere
🔘Dual SIM
🔘Camera principala duala de 12+5Mp cu apertura f/1.7 pe senzorul principal
🔘Camera frontala de 8Mp cu apertura f/2.0
🔘Senzor de amprente
🔘Rezistenta la stropire cu apa
🔘Difuzor frontal puternic, audio Type C
🔘Greutate 156 grame
🔘Grosime 6.7 mm
🔘4G VoLTE, bluetooth v5.0, GPS, NFC, USB Type C
🔘Baterie de 3.000 mah cu TurboCharging

Detalii si pareri despre Moto Z3 Play

Motorola a prezentat astazi noul smartphone Moto Z3 Play, oferind astfel liniei sale de battery-friendly smartphones inca un motiv de actualizare in acest an.

Moto-Z3-Play

Inca de la primele detalii veti observa cateva imbunatatiri estetice, dar si la nivel de hardware fata de modelul de anul trecut. Calibrul Moto Z3 Play pare intr-adevar sa fie altul acum, dar credem ca Motorola greseste, daca va incerca sa comercializeze device-ul la pretul vehiculat in acest moment.

Moto Z3 Play este un telefon mid-range, care dispune de sistem dual de camere pe spate si un nou senzor de amprente montat pe lateral. Grosimea sa este mai mica, iar marginile evident mai subtiri. Spatele din sticla si ramele din aluminiu intregesc un peisaj estetic cu puternic impact chiar si la cei mai aprigi experti in materie.

Noul device arata bine, chiar daca pare un aspirator pentru amprente digitale. Chiar daca are sticla pe spate, Moto Z3 Play nu permite incarcare prin wireless, ceea ce consideram a fi un minus, mai ales la acesti bani. Pentru a avea incarcare de acest tip – ati ghicit- trebuie sa cumparati un modul separat. Pentru ca da, Motorola continua sa joace in acest film: Moto Z3 Play nu este lipsit de Moto Mods.

Dincolo de sticla stralucitoare de pe spate, cea mai evidenta schimbare fata de anul trecut este afisajul terminalului. Avem un format 18:9 pe o diagonala de 6-inch cu rezolutie Full HD. Si suna bine, mai ales ca ecranul este un Super AMOLED.

Moto Z3 Play (2)

Chiar daca apreciez marginile mai subtiri si ecranul ceva mai inalt, noul display nu te impresioneaza imediat. Poate doar vizual. Senzorul de amprente din lateral pare usor si confortabil de folosit pentru ca pare sa aiba niste dimensiuni apreciabile. Avem si aici se pare un Moto Mod pe care compania te invita sa-l achizitionezi daca vrei senzor de amprente pe spate. Really??

Z2 Play de anul trecut se baza pe o baterie de 3.510 mAh, insa noul device trece la o varianta standard (3.000 mAh) asigurandu-ne ca telefonul nu va pierde la nivel de autonomie. Teoria conspiratiei functioneaza insa si la acest capitol. Motorola ne cam invita nepoliticos sa cumparam si in acest caz un Moto Mod pentru baterie, care din ce inteleg, costa si foarte mult. Altfel, device-ul se incarca prin port USB Tip C.

Moto Z3 Play

Cea mai vehiculata si ravnita pana la urma schimbare a noului Moto Z3 Play este actualizarea camerelor. Avem camera duala pe spate cu senzori de 12 si 5 megapixeli. Camera frontala are acum un senzor de 8 megapixeli care poate face fotografii in modul portret, ceea ce reprezinta o schimbare importanta pentru oricine iubeste selfie-urile de tip blurred.

Ce altceva ne mai ofera Moto Z3 Play? Un sistem de operare destul de curat (Android 8.1 Oreo), optiunile 4G VoLTE si Dual SIM, rezistenta la contactul cu apa precum si un sistem audio care pare sa fie de super calitate. Procesorul? Well, se putea mult mai bine. Sa ceri aceasta suma pentru un telefon care nu vine nici macar cu Snapdragon 660 la bord, mi se pare ametitor. Si ireal. Moto Z3 Play are Snapdragon 636, un chipset deloc rau, tactat la 1.8 Ghz viteza maxima. Un octa-core construit pe un proces de 14 nanometri si cuplat cu 4 GB RAM si cu 32 sau 64 Gb stocare de date.

Moto Z3 Play review

Va invit sa gasiti un terminal la fel de scump cu un astfel de procesor la bord. Sau sa comparati Moto Z3 Play cu OnePlus 6, pe care ar trebui sa scoti din buzunar cam aceiasi bani.

Vorbim prea mult de suma de achizitie si n-am amintit-o. Avem si o explicatie pentru asta: am pastrat ce e mai rau pentru final. Moto Z3 Play costa 500 de dolari! Stim, suna dezarmant.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 4 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto Z3 Play
Price
$ 499