Stiri

Moto Z2 Force isi face loc in baza de date AnTuTu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Divizia Motorola a celor de la Lenovo este din ce in ce mai aproape de lansarea oficiala a terminalului Moto Z2 Force. Probabil cel mai asteptat dintre handset-urile pe care compania le va mai lansa in acest an, Moto Z2 Force si-a confirmat mult asteptata lansare prin prezenta pe site-ul aplicatiei de benchmark, AnTuTu.

Moto Z2 Force specificatii oficiale conform AnTuTu: Moto Z2 chiar e forta!

Aparitia pe site-ul AnTuTu ne confirma teoria ca spectaculosul device mai are destul de putin timp pana cand va deveni in sfarsit oficial. Totodata, celebra aplicatie de benchmark ne confirma specificatiile oficiale ale terminalului pregatit de Lenovo si Motorola. Sau, macar o parte dintre ele…

Lenovo Moto Z2 Force

Daca pana acum inca ne mai intrebat daca Moto Z2 Force va fi sau nu cu adevarat un flagship, raspunsul la aceasta intrebare pare destul de clar dupa ce am trecut cu privirea peste listarea de pe site-ul AnTuTu.

Si,asa cum ne asteptam probabil cu totii, Moto Z2 Force va fi un varf de gama spectaculos cu specificatii tehnice foarte puternice, care ne fac sa masuram fiecare minut pana la lansarea oficiala a acestui atragator handset.

Moto Z2 Force se va baza conform asteptarilor pe cea mai valoroasa platforma din 2017 a celor de la Qualcomm: Snapdragon 835. Puternicul chipset va fi cuplat cu placa video Adreno 540 si cu o memorie RAM de 6GB. Fara discutie,aceasta combinatie va fi imbatabila pentru grafica, multitasking si gaming!

Iar Motorola pregateste o capacitate de stocare a datelor de 128 de GB,ceea ce vorbeste de la sine despre puterea si forta acestui impresionant telefon high-end.

Mai mult decat atat, Moto Z2 Force va avea un splendid ecran de tip Super AMOLED cu rezolutie Quad HD, adica 2560×1440 pixeli si va rula inca din fabrica cea mai noua si puternica versiune de Android, 7.1.1 Nougat.

AnTuTu ne dezvaluie si dotarile foto de peacest terminal, care din punctul meu de vedere sunt mai putin spectaculoase decat se astepta de la Moto Z2 Force, dar in niciun caz dezamagitoare. Poate ca astepti ceva mai multe de la un high-end, insa Z2 Force te va surprinde (placut sau neplacut, va decide fiecare pana la urma) cu o camera principala de 12 megapixeli si un selfie-cam de 5 megaapixeli.

E drept, bazandu-ne pe ceea ce scrie presa chineza, aproape sigur vom avea de a face cu o camera foto principala duala, ceea ce mareste nivelul de interes si asteptarile legate de aceasta parte a device-ului.

Din pacate, AnTuTu nu ne dezvaluie si diagonala pe care va miza ecranul Moto Z2 Force, dar cel mai probabil aceasta va fi una de 5.5 inch.

Pe scurt, vom avea parte in curand de unul dintre cele mai interesante si mai atractive handset-uri concepute vreodata de Motorola si asteptam cu nerabdare lansarea sa oficiala pentru a completa acest peisaj tehnologic si a ne confirma asteptarile. Cu detalii despre Moto Z2 Force vom reveni in foarte scurt timp pe blogu catmobile.ro. Ramaneti alaturi de noi!

Summary
 Moto Z2 Force isi face loc in baza de date AnTuTu
Article Name
Moto Z2 Force isi face loc in baza de date AnTuTu
Description
Moto Z2 Force va fi nava amiral a celor de la Motorola in 2017 si apare in baza de date AnTuTu cu specificatii impresionante