Stiri

Moto Z2 a primit o data oficiala: va fi lansat pe 27 iunie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto Z2 va fi lansat oficial pe 27 iunie anunta site-ul Gizmochina. Divizia Motorola isi continua astfel avalansa de lansari programate pentru aceasta perioada. Pe finalul lunii mai, pe blogul catmobile.ro ati putut citi aici primele detalii oficiale despre Moto Z2 Play, iar recent am discutat despre alte doua terminale foarte atragatoare: Moto E4 (review aici) si Moto E4 Plus (review aici).

Tot pe site-ul nostru ati putut afla ca pe 30 iunie, Motorola pregateste lansarea handset-ului Moto X4, un smartphone de buget foarte asteptat de asemenea. Conform informatiilor din presa chineza si a sursei citate mai sus, noul Moto Z2 va vedea lumina zilei pe data de 27 iunie, un eveniment pentru care compania a inceput deja sa trimita invitatii oficiale.

Recent, in baza testului de referinta AnTuTu am putut afla si primele informatii concrete despre specificatiile pe care le-a pregatit subdivizia Lenovo pentru modelul Moto Z2, iar acestea par extrem de interesante. Le puteti descoperi si voi, mai jos, prin intermediul acestei poze de pe site-ul Gizmochina.

Lenovo Moto Z2

 

Despre Moto Z2: „Motorola is back!”

Moto Z2 va avea asadar o configuratie impresionanta din foarte multe puncte de vedere. Nu exista detalii concrete din pacate despre diagonala si dimensiunea ecranului noului terminal, dar dupa toate probabilitatile acestea vor integra dispozitivul in sectorul phablet.

Noul Moto Z2 nu va avea ecran Full HD asa cum s-a speculat la inceputul anului ci, surpriza placuta, un ecran Quad HD! Smartphone-ul va rula Android 7.1.1 Nougat, cel mai nou sistem de operare al celor de la Google si se va baza pe o memorie RAM de 4GB. In schimb, alti 64 GB vor fi destinati spatiului de stocare intern.

Asa cum se zvonea in schimb, noul device al Lenovo si Motorola va fi echipat cu un procesor exceptional. Este vorba de cea mai puternica dintre platformele celor de la Qualcomm, Snapdragon 835, un chipset pe care il gasim la terminale foarte puternice in 2017. Alaturi de acest chip va functiona in tandem placa video Adreno 540 si ea una de o calitate excelenta.

Se prea poate ca noul terminal Moto Z2 sa beneficieze de o camera foto duala (12 megapixeli pe unul dintre senzori) si de o camera foto frontala destul de decenta, dar nu la fel de impresionanta. Aceasta din urma va beneficia de o rezolutie de 5 megapixeli.

Nu exista momentan informatii despre pretul cu care va fi comercializat acest terminal, dar vom reveni cu amanunte imediat dupa lansarea sa oficiala si cu un articol mult mai complex.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo - Motorola
Product Name
Moto Z2