Stiri

Moto X4 primeste si certificarea FCC » avem specificatii oficiale complete

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto X4 este un telefon care se tot lasa asteptat de ceva vreme incoace. Smartphone-ul trebuia lansat inainte de debutul lui august, pentru ca mai apoi sa fie vehiculata ca data de lansare Moto X4 ziua de 24 august. Am depasit si acest deadline si Motorola Moto X4 este in continuare in block start.

Totusi, lansarea Moto X4 va avea loc in cele din urma in cel mai scurt timp, tinand cont ca terminalul a primit in sfarsit si certificarea FCC (Federal Communications Commission) din Statele Unite. Partea pozitiva este ca obtinerea certificarii ne dezvaluie noua, celor interesati, cam toate specificatiile tehnice ale noului device.

Motorola Moto X4 specificatii tehnice conform FCC

Modelul din Statele Unite este prezent sub numele de cod XT-1900-1, in timp ce ID-ul sau FCC este IHDT56WK1.

Pe blogul nostru ati putut citi la mijlocul lunii iulie si specificatiile Moto X4 conform bazei de date a site-ului GFXBench.

Motorola Moto X4

Telefonul are intr-adevar la bord un ecran Full HD, Super AMOLED, cu diagoanala de 5.2 inch. Acest ecran va fi protejat de sticla Corning Gorilla Glass 3.

Smartphone-ul beneficiaza in ciuda zvonurilor care anuntatu contrariul, de slot pentru carduri microSD, prin care utilizatorul va putea sa-si extinda spatiul necesar stocarii de date pana la 256 GB.

In configuratia sa de baza, Moto X4 se va baza pe 64 GB memorie de stocare a datelor si pe 4GB LPDDR4X RAM, cuplati cu chipsetul celor de la Qualcomm, Snapdragon 630 si cu acceleratorul grafic Adreno 508.

Certificarea FCC obtinuta de catre cei de la Motorola ne confirma faptul ca terminalul va beneficia de o camera duala pe spate cu cate doi senzori de imagine de 12 megapixeli (unul dintre ei fiind monochrome). Partea frontala a device-ului are la bord o camera foto de 16 megapixeli, o veste excelenta pentru toti iubitorii de instantanee in diverse ipostaze. Camera principala va fi cuplata cu dual tone dual LED flash insa si selfie-cam-ul va beneficia de LED, ceea ce pe foarte multi ii va bucura.

Noul device Motorola va include o baterie cu o capacitate de 3000 mAh care va beneficia de tehnologie de incarcare rapida. Moto X4 va rula din fabrica Android Nougat OS si va avea 148 milimetri inaltime si 73 milimetri latime. Cel mai probabil, terminalul va putea fi achizitionat pe culori ca Sterling Blue, Auriu si Super Black. Cele mai recente indicii legate de pretul de achizite al Moto X4 ne conduc catre un price tag surprinzator de mare: 350 de euro, echivalentul a 413 dolari pentru piata americana.

Pe 31 august la Berlin, Lenovo a confirmat ca va fi gaza unui mic eveniment la IFA Berlin 2017, dar nu se poate decat specula ca Moto X4 ar putea fi prezentat acolo, pentru ca in acest moment nu exista nicio comunicare oficiala din partea Lenovo pentru lansarea acestui handset. Vom reveni insa si noi cu detalii in perioada urmatoare.

Summary
Moto X4 primeste si certificarea FCC: avem specificatii oficiale complete
Article Name
Moto X4 primeste si certificarea FCC: avem specificatii oficiale complete
Description
Motorola Moto X4 a primit din partea FCC, certificarea pentru zona SUA, ceea ce inseamna ca telefonul este la un pas de lansarea oficiala