Reviews

Moto G6 Play review: specificatii tehnice, pret in Romania, primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Inca de acum trei luni, Moto G6 Play era anuntat cu aproape toate specificatiile sale la vedere. Device-ul isi face loc de astazi in portofoliul companiei Motorola, dupa ce a fost lansat oficial alaturi de modelul standard, Moto G6.

In mod firesc, Moto G6 Play este succesorul oficial al terminalului Moto G4 Play si aduce cateva specificatii atractive la pret bun. Ce configuratie are noul Moto G6 Play aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice complete Moto G6 Play

🔻- Ecran de 5.7-inch in format 18:9, IPS Display, cu rezolutie HD+ adica 1440×720 px
🔻- Procesor Snapdragon 430 de la Qualcomm, 1.4 Ghz, octa-core
🔻- Placa video Adreno 505 GPU
🔻- Memorie 3GB RAM si 32 GB ROM (extindere via microSD)
🔻- Dual SIM
🔻- Android 8.0 Oreo
🔻- Camera principala de 13 megapixeli cu LED Flash, PDAF si diafragma f/2.0
🔻- Camera frontala de 8 megapixeli cu LED Flash
🔻- Senzor de amprente
🔻- Mufa audio pentru casti de 3.5 mm, difuzor frontal, Dolby Audio, 2 microfoane
🔻- Greutate de 175 grame
🔻- Dimensiuni: 154.4 x 72.2 x 9 milimetri
🔻- 4G VoLTE, Wi Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS
🔻- Baterie de 4.000 de miliamperi cu Turbo Charging
🔻- Culori: Indigo Black si Fine Gold

Review Moto G6 Play: primele pareri

Noul Moto G6 Play este un smartphone de buget din seria Moto G, care ii succede modelului Moto G4 Play. Terminalul are un aspect placut si un design de tip Motorola. Logoul sub-brandului de la Lenovo se gaseste pe spatele telefonului, iar inscriptia „Motorola” pe partea din fata, jos. Tot pe spate, descoperim senzorul de amprente care este unul rapid si conceput in asa fel incat sa nu poata fi afectat de stropirile accidentare cu apa sau ploaie.

Moto G6 Play review

Ecranul noul handset are o diagonala mare si o rezolutie buna. Vorbim despre un IPS Display in format 18:9, cu rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli si o diagonala de 5.7 inch. Datorita dimensiunii sale, device-ul poate fi incadrat in sectorul phablete de buget.

Constructia insumeaza o grosime de 9 milimetri si o greutate de 175 de grame, la care o contributie importanta o aduce baterie destul de generoasa. Acest acumulator are o capacitate de 4.000 de miliamperi si este echipat cu tehnologie de incarcare rapida, denumita Turbo Charging.

Moto G6 Play (2)

Noul Moto G6 Play are un design placut, dar nu iese din tiparele producatorului

Performanta este asigurata de un procesor bun din sectorul de buget. Este vorba despre Snapdragon 430 de la Qualcomm, un chipset (MSM8937) octa-core pe 64 de biti, care atinge o viteza maxima de 1.4 Ghz.

El este cuplat cu placa video Adreno 505 GPU si cu o memorie RAM de 3Gb. Capacitatea de stocare a datelor mi se pare decenta pentru acest nivel: 32 Gb, cu posibilitate de extindere via microSD.

Dual SIM-ul Moto G6 Play ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo, suporta tehnologie 4G VoLTE si beneficiaza de un sistem audio competent, cu doua microfoane, mufa pentru casti de 3.5 mm si Dolby Audio la bord. Dotarile foto nu ies foarte mult din tiparul telefoanelor de buget.

Moto G6 Play

Avem o camera frontala de 8 megapixeli cu blitz integrat si o camera principala (Simpla) cu o rezolutie de 13 megapixeli plus blitz si autofocus. Apertura camerei principale mi se pare in regula: f/2.0.

Teoretic, Moto G6 Play ar trebui sa poata surprinde cadre destul de clare pe timpul zilei, dar va avea probleme odata ce intensitatea luminii scade, atat pentru camera sa principala, cat si pentru selfie-uri.

Pret Moto G6 Play in Romania

Noul telefon al sub-diviziei Motorola a ajuns in Romania si a intrat imediat in oferta eMag.ro. Pretul de achizitie al variantei standard de 32 Gb este de 799 de lei. Daca scoatem din calcul faptul ca ne-ar fi placut ca acest telefon sa aiba totusi o rezolutie Full HD pe ecranul sau, credem ca G6 Play se bucura de cateva optiuni interesante si poate fi o achizitie interesanta. Autonomia sa se anunta una buna, iar performanta in gaming, browsing, multitasking este mai mult decat satisfacatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 9 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G6 Play