Stiri

Moto G6, Moto G6 Plus si Moto G6 Play in primele imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La scurt timp dupa ce MySmartPrice (o publicatie din India) a lansat in mediul online primele imagini cu viitorul model Moto E5, aflam primele informatii si depsre viitoarele terminale Moto G6, Moto G6 Plus si Moto G6 Play. Va prezentam in cele ce urmeaza aceste informatii.

Moto G6 si Moto G6 Plus

Conform primelor detalii care au aparut in presa din Asia, linia Moto G6 se va baza pe o constructie atractiva ce combina sticla de buna calitate si metalul. Site-ul GizmoChina noteaza ca designul de pe spate al acestei game seamana totusi izbitor de mult cu ceea ce am putut observa pe Moto X4, telefon lansat anul trecut de Motorola.

Moto G6

Moto G6

In partea de jos a noii game, deasupra butonului Home, cei de la Motorola si-au plasat inscriptia „Motorola”, dar si pe spatele telefoanelor descoperim logo-ul care infatiseaza celebrul „M”.

Flash-ul dual LED care corespunde camerei foto duale de pe spate este disponibil si de aceasta data, pe gama Moto G6. Aceste telefoane vor avea un flash LED dedicat si pe slefie cam-ul lor. Aproape sigur, Moto G6 si Moto G6 Plus vor fi disponibile pe culori precum roz-auriu, negru si arginitiu. Se speculeaza totusi ca in cazul telefonului de mai mari dimensiuni, Moto G6 Plus, am putea primi si alte nuante dew culori, printre care si o nuanta atractiva de verde.

Moto G6 Plus (2)

In ceea ce priveste preturile de achizitie, aflam ca Moto G6 Plus si Moto G6 ar urma sa coste intre 240 si 330 de dolari, adica undeva intre 900 si 1300 de lei. Un pret oarecum firesc pentru aceasta gama.

Moto G6 Play

La fel ca si in cazul Moto G6 si Moto G6 Plus, partea din spate a viitorului Moto G6 Play seamana izbitor de mult cu Moto X4. Evident, combinatia atractiva de sticla si metal va fi disponibila si pe acest device, care insa, nu pare sa aiba un buton Home asa cum puteti observa in imaginile de mai jos. De asemenea pare sa lipseasca setup-ul dual pe camera. Probabil ca logo-ul Motorola de pe spatele device-ului va incorpora senzorul de amprente.

Moto G6 Play

O alta informatie pe care o primi despre Moto G6 Play este faptul ca foarte probabil acest terminal nu va face trecerea spre ecranul in format 18:9, urmand ca subdivizia Lenovo sa ramana si pentru acest an la conventionalul 16:9. Camera frontala va avea se pare LED Flash la dispozitie, semn ca Motorola pune accent in cazul Moto G6 Play ceva mai mult pe selfie-uri si video – calling. Vom reveni cu alte informatii despre aceste telefoane in perioada urmatoare, cand foarte probabil vom afla mult mai multe lucuri despre ele. Momentan, va invitam sa tratati aceste randari cu rezervele de rigoare.

sursa: androidpolice

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes