Stiri

Moto G5S Plus ar putea fi lansat pe 25 iulie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noul terminal Moto G5S Plus ar putea fi prezentat oficial de divizia Motorola pe finalul lunii iulie, odata cu flagshipul Moto Z2 Force si cu fratele sau mai mic, Moto G5s. Moto G5S Plus va fi „primul terminal al seriei Moto G cu camera foto duala„, anunta site-ul Phonearena.

Moto G5S Plus specificatii tehnice posibile si impresii la prima vedere

Din pacate, informatiile care vin dinspre Motorola, confirma faptul ca noul Moto G5S Plus nu va incorpora cel mai nou procesor mid-range de la Qualcomm. Speculatiile cum ca acest telefon va avea la bord un model Snapdragon 630 par false, iar Motorola va miza aproape sigur pe un model Snapdragon 625, un octa core inferior, pe care il gasim si la modelul Moto Z Play.

Moto G5S Plus ar putea fi lansat pe 25 iulie

Chipul incorporat de modelul G5s Plus va fi tactat la frecventa de 2.0 Ghz si va fi cuplat de Motorola cu placa video Adreno 506, una dintre cele mai bune din segmentul mid-range la aceasta ora. Totodata, procesorul va functiona in „parteneriat” cu 3 GB RAM si 32 GB pentru spatiul de stocare. Aproape sigur, divizia Motorola pregateste si o versiune mai puternica in care terminalul va avea o memorie RAM de 4 GB si o memorie interna de 64 GB. Conform informatiilor din presa asiatica, smartphone-ul va beneficia de slot pentru carduri externe, care va extinde capacitatea de stocare pana la 128 GB.

Lipsesc pentru moment informatii concrete despre capacitatea acumulatorului acestui handset, dar stim ca acesta va fi utilat cu tehnologie Quick Charge. Fara indoiala, Moto G5S Plus va rula Android 7.1 Nougat si va beneficia de senzor de amprente pe partea din fata.

Asa cum spuneam, Moto G5S Plus va fi primul terminal din seria G de la Motorola care va avea camera foto duala. Aceasta va fi echipata cu doi senzori de catre 13 megapixeli si va putea filma cu 30 de cadre pe secunda, clipuri in format Ultra HD. Totodata, selfie-cam-ul telefonului va avea un puternic senzor de imagine de 8 megapixel dotat ca si camera principala cu flash LED.

Moto G5S Plus ar putea fi lansat pe 25 iulie (3)

Moto G5S Plus este un device 4G VoLTE, care va primi in mod cert cele mai noi optiuni de conectivitate de pe piata: port usb type C, wi-fi 802.11 de ultima generatie, GPS cu A-GPS si Bluetooth. Smartphone-ul va imbraca o carcasa din metal si conform ultimelor zvonuri aceasta carcasa il va face rezistent la eventuale stropiri cu apa. Vom reveni cu informatii noi (oficiale) despre acest model dupa probabila lansare de la New York din 25 iulie.

Summary
Event
Moto G5S Plus ar putea fi lansat pe 25 iulie
Location
New York,
Starting on
07/25/2017