Stiri

Moto G52 vine cu procesor Snapdragon 680 și ecran OLED. Ce alte specificații tehnice are noul handset Motorola

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Motorola aduce un nou telefon în Europa. Este vorba despre Moto G52, smartphone anunțat oficial în această săptămână. Pentru mai multe detalii despre noul smartphone Moto G52 rămâneți alături de noi. Pentru huse Motorola, găsești o ofertă completă pe site-ul CatMobile.ro.

Moto G52 lansat oficial – preț și disponibilitate

Motorola a lansat un nou smartphone în Europa și anume Moto G52, care vine cu un procesor Snapdragon 680 și alte funcții precum camere triple pe partea sa din spate, afișaj cu rată de reîmprospătare de 90 Hz și difuzoare stereo duale cu suport Dolby Atmos. Dispozitivul îi urmează lui Moto G51 care a debutat anul trecut.

Moto G52 costă 249 EUR (aproximativ 1250 de roni) pentru singura variantă de stocare de 4 GB + 128 GB. Este disponibil în variantele de culoare Gri cărbune și Alb porțelan. Noul Moto G52 poate fi deja achiziționat la precomandă pe anumite piețe europene în cursul acestei luni. Mai mult, compania a confirmat că Moto G52 se va lansa în curând în India și America Latină în „săptămânile următoare”.

Specificații tehnice Moto G52. Device mid-range, subțire, cu baterie mare

Procesor Snapdragon, design atractiv, 3GB RAM de memorie virtuală, un sistem foto destul de interesant, baterie mare și câteva opțiuni moderne care te pot convinge să mergi pe mâna celor de la Motorola, cu noul Moto G52. Vorbim despre un telefon din zona mid-range, cu destule caracteristici atractive și cu un preț destul de bun. Dar, hai să aruncăm o privire peste lista de specificații tehnice a noului smartphone Moto G52.

Așadar, Moto G52 are un ecran OLED full HD+ de 6,6 inchi cu rezoluție de 2400 x 1080 pixeli. Acest afișaj vine cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz și un raport de aspect de 20:9. Moto G52 include procesorul Snapdragon 680 care este asociat cu până la 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. În plus, spațiul de stocare poate fi extins până la 1TB prin intermediul unui card microSD. În plus, vine cu 3 GB de RAM virtuală.

Pentru fotografii și videoclipuri, G52 de la Motorola beneficiază de un sistem triple camera pe partea sa din spate. Are un senzor primar de 50 de megapixeli f/1.8, un senzor ultra-wide de 8 megapixeli f/2.2 și un senzor macro de 2 megapixeli f/2.4. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 16 megapixeli f/2.45.

În ceea ce privește software-ul, telefonul rulează pe Android 12 proaspăt scos din cutie. Există, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 30 W.

Deviceul include un scaner de amprentă montat lateral pentru securitate, dar beneficiază și de tehnologia de recunoaștere facială. Telefonul este, de asemenea, clasificat IP52 pentru rezistență la praf și apă. Opțiunile de conectivitate ale telefonului includ Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v5, GPS, A-GPS, GLONASS, LTEPP, SUPL, Galileo, mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Type-C.

Etichete:

Moto G52 Motorola