Stiri

Moto G50 5G a apărut în randări neoficiale. Cum arată și ce specificații tehnice are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Motorola lucrează la noul său smartphone Moto G50 5G, un telefon care ar urma să fie lansat pe piața în câteva zile. Se pare că înainte de lansarea pe piață, device-ul a primit câteva randări neoficiale, detaliu care ne permite să aruncăm și noi, o primă privire peste el.

Moto G50 5G ar urma să fie susținut de procesorul Dimensity 700 de la MediaTek. Telefonul are scanner de amprente montat în lateral și vine cu o cameră triplă pe spate, acolo unde remarcăm prezența unui senzor principal de imagine de 48 de megapixeli. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Moto G50 5G

Noul telefon al celor de la Motorola are momentan numele de cod ”Saipan”. Specificațiile sale cheie au ieșit la suprafață datorită tipsterului Steve Hemmersoffer, în colaborare cu cei de la Pricebaba.

Potrivit acestei surse, noul Moto G50 5G ar urma să aibă un display de 6.5 inch in diagonala, cu decupaj de tip waterdrop în partea sa de sus, acolo unde va fi găzduită și selfie camera.

Rezoluția ecranului ar urma să fie 720 x 1600, adică un fel de HD+.

Sursa citată confirmă prezența proceosrului Dimensity 700 la bord, un chipset fabricat de taiwanezii de la MediaTek. Acesta ar urma să fie asociat cu o memorie RAM de 4GB, dar și cu 64GB dedicați stocării de date.

La nivel de cameră foto, putem confirma că unul dintre senzorii de pe spatele noului model va avea o rezoluție de 48 de megapixeli. In schimb, nu se știu exact specificațiile celorlalți doi senzori de pe spatele device-ului. Pentru partea frontală, Moto G50 5G este pregătit cu un senzor de imagine de 13 megapixeli, care va fi util pentru doritorii de selfie-uri și sesiuni de videocalling. Telefonul are scanner de amprente montat în partea laterală și include opțiunea de conectivitate NFC.

Are de asemenea mufă audio de 3.5 mm pentru căști și va rula Android 11, proaspăt scos din cutie. Nu avem detalii confirmate despre acumulatorul acestui telefon, dar există șanse reale ca acesta să aibă o capacitate de 4.700 de miliamperi.

Moto G50 5G urmează să fie lansat în perioada următoare pe piață. Cel mai probabil, ne vom bucura de acest device, undeva spre începutul lunii septembrie, anunță presa internațională.