Stiri

Moto G31 – specificații tehnice, primele detalii și impresii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

La câteva luni distanță de la lansarea oficială a modelului Moto G30, compania este gata să scoată pe piață un nou model de telefon. Este vorba despre Moto G31, un device care are legătură cu această gamă și care va fi propulsat spre performanță de un chipset marca Qualcomm. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificații tehnice, detalii și impresii despre Moto G31

Noul model Moto G31 va avea un design modern și un ecran cu rezoluție Full HD Plus cu tehnologie OLED.

Bazându-ne pe zvonurile anterioare, modelul ar urma să beneficieze de aportul procesorului Snapdragon 662 de la Qualcomm, dar și de prezența unei baterii de 5.000 de miliamperi, cu încărcare rapidă la 10W.

Moto G31 va fi un terminal de tip hyrbid dual sim, cu Android 11 la bord, dar și capabil de conectivitate 4G VoLTE. Vom avea tehnologie bluetooth de ultimă generație (v5.0), GPS cu opțiunea GLONASS, dar și port USB de tip C. Între caracteristicile importante ale modelului există mufa audio de 3.5 mm pentru căști, dar și un buton integrat Google Assistant. Totodată, noul Moto G31 se va baza se pare pe o memorie RAM de 4GB, dar compania va lansa pe piață și variante de 6GB RAM, respectiv 64GB pentru stocarea de date sau 128GB. De menționat că, cel mai probabil, ambele variante ale Moto G31 vor oferi utilizatorilor posibilitatea extinderii memoriei native prin intermediul unui slot microSD, până la 512 GB.

La nivelul camerelor foto, mai mult ca sigur, senzorul principal de pe spate va avea o rezoluție de 50 de megapixeli, în timp ce tehnologia abordată va fi Quad Pixel. Nu se cunosc alte detalii despre specificațiile celorlalte camere foto ale telefonului.

Revenind la ecran, putem confirma că diagonala acestuia va fi una de 6.4 inch, iar ecranul va fi unul de tip MaxVision cu tehnologie OLED.

La prima vedere, Moto G31 se anunță un device interesant pentru zona mid-range. Rămâne de văzut la ce preț va fi el oferit de către producător.

Caracteristici probabile pentru Moto G31

6.4-inch Full HD+ OLED MaxVision display
Octa Core Snapdragon 662 11nm Mobile Platform (Quad 2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs) with Adreno 610 GPU
4GB / 6GB RAM, 64GB / 128GB storage, expandable memory up to 512GB with microSD
Hybrid Dual SIM (nano + nano / microSD)
Android 11, upgradable to Android 12
50MP rear camera, Quad Pixel technology, LED flash, depth and macro cameras
Front camera
3.5mm audio jack, Google Assistant button, Bottom-ported speaker
Rear-mounted fingerprint scanner
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz|5GHz), Bluetooth 5.0, GPS + GLONASS, USB Type-C
5,000 mAh battery with 10W charging

Etichete:

Moto G31