Reviews

Moto G Stylus 5G are procesor Snapdragon 480 și o super baterie de 5.000 de miliamperi

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

În sfârșit primim vești despre gama Stylus de la Motorola. Producătorul a anunțat oficial noul model Moto G Stylus 5G, un smartphone care vine gata echipat cu procesorul Snapdragon 480, o memorie RAM atractivă și o super baterie de 5.000 de miliamperi. Acest device are un ecran de tip Max Vision la bord, ecran care se poate lăuda cu o diagonală de 6.8 inch. Mai multe detalii despre Moto G Stylus 5G aflăm în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Moto G Stylus 5G. Ce aduce nou acest device

Compania Motorola, un brand deținut după cum știm de către Lenovo, a dezvăluit în cele din urmă smartphone-ul Moto G Stylus 5G în Statele Unite. După cum sugerează și numele, telefonul vine cu un stylus care are suport pentru 5G. Compania a lansat anul trecut versiunea 4G a smartphone-ului. Moto G Stylus 5G are un preț de 399 USD (aproximativ 1600 lei) în Statele Unite. Smartphone-ul va fi disponibil în culoarea Cosmic Emerald. Poate fi cumpărat de pe site-ul oficial al companiei, dar și de pe Amazon.

Moto G Stylus 5G are un ecran LCD Full HD + Max Vision de 6,8 inci cu o rezoluție de 2400 × 1080 pixeli. Smartphone-ul este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 480 5G, împreună cu 6 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare intern. Stocarea poate fi extinsă până la 1 TB prin intermediul unui slot pentru card microSD.

În ceea ce privește camera, smartphone-ul are o configurare a camerei quad-spate care include un senzor primar de 48 de megapixeli împreună cu un obiectiv ultra-unghi de 8 megapixeli, un obiectiv macro de 5 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. În față, există un senzor de imagine de 16-megapixeli pentru selfie-uri și eventuale sesiuni de video calling.

Moto G Stylus 5G rulează My UX bazat pe Android 11 din cutie și găzduiește o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare de 10 W. Are un scaner de amprente în spate.

Concluzie la prima vedere

Este clar că era loc de mai bine în ceea ce privește noua producție a celor de la Motorola. Noutatea vine din suportul asigurat pentru conectivitatea de tip 5G, o diferență față de versiunea de anul trecut. Telefonul are un procesor bun, dar nicidecum impresionant dacă ținem cont de suma pe care Motorola o cere pentru modelul său cu stylus. Dincolo de faptul că este un telefon atractiv din punct de vedere estetic, ne-ar fi plăcut ca noul Moto G Stylus 5G să aibă și câteva caracteristici mai performante. Un plus vine de la bateria sa de 5.000 de miliamperi, care va ajuta cu siguranță device-ul să ofere o autonomie satisfăcătoare pentru viitorii posesori ai telefonului.

În altă ordine de idei, poți profita în această perioadă de câteva reduceri de vară la telefoane cu un impact deosebit în țara noastră. Spre exemplu,  arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.

Etichete:

Moto G Stylus 5G