Stiri

Moto E7 a fost anuntat oficial. Specificatii tehnice, imagini si primele impresii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Compania Motorola a anuntat oficial modelul Moto E7, un device atractiv, care vine cu ecran Max Vision de 6.5-inch in diagonala si un aspect modern, 20:9. Toate informatiile despre acest model de telefon, le gasesti mai jos.

Moto E7 a fost anuntat oficial. Specificatii tehnice, imagini si primele impresii

Moto E7 este cel mai nou smartphone din seria Moto-E d ela Motorola. Vorbim despre un device care este deja disponibil pe piata pentru suma de 119 euro si care poate fi achizitionat pe culori precum Aqua Blue, Mineral Grey sau Satin Coral.

Dincolo de faptul ca telefonul celor de la Motorola arata foarte bine, putem confirma si lista de specificatii a acestui smartphone. Nu este una super interesanta, pentru ca vorbim totusi despre un telefon din zona de buget, dar credem noi ca poate fi totusi un telefon atractiv chiar si din acest punct de vedere.

Moto E7 vine cu un ecran de 6.5-inch in diagonala, tehnologie Max Vision, cu rezolutie HD+ adica 1600 x 720 pixeli plus aspect modern, 20:9. Noul model al companiei Motorola este sustinut de un procesor MediaTek Helio G25 si de o memorie RAM de 2GB. In ceea ce priveste capacitatea de stocarea datelor, Moto E7 se bazeaza pe o memorie nativa de 32GB, care poate fi insa extinsa pana la 512 GB cu ajutorul slotului dedicat pentru carduri de memorie microSD. Daca esti interesat de carduri de memorie pentru oricare dintre telefoanele tale mobile, ei bine poti arunca un ochi pe oferta de carduri de memorie de la CatMobile.

Revenind la Moto E7, trebuie mentionat ca acest smartphone de buget se bazeaza pe o baterie de 4.000 de miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida la 10W. Totodata, Moto E7 are senzor clasic de amprente pe partea din spate, dar si un interesant buton Google Assistant care se va demonstra foarte util in anumite situatii.

In zona camerelor foto, Motorola a optat pentru o configuratie destul de simpla, dar utila, pentru Moto E7 . Avem un senzor principal de 48 de megapixeli, sustinut de un al doilea senzor de 2 megapixeli (macro sensor). Pentru selfie-uri si sesiunile de video calling atat de frecvente in aceasta perioada, Moto E7 iti propune o camera cu rezolutie de 5 megapixeli pe care o gasesti in interiorul decupajului de pe partea din fata.

Moto E7 ruleaza din fabrica Android 10 OS, iar la nivel de conectivitate se bazeaza pe 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0. GPS, port USB de tip C si mufa audio de 3.5 mm pentru casti.

Ca o parere personala, de la Moto E7 nu trebuie sa ai prea mari asteptari. Este un telefon cu un design placut, care cu siguranta va lasa o impresie placuta la acest capitol. Configuratia sa nu este una puternica, ci mai degraba una menita sa respecte cerintele sectorului de buget. Prin urmare, nici pretul telefonului nu este unul foarte piperat. Doar ca, inclusiv pe acest interval de pret, device-ul va avea concurenta serioasa si s-ar putea ca Motorola sa nu inregistreze vanzari impresionante. Tie ce parere iti lasa noul Moto E7 de la Motorola?

Daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, dar ceva mai scump, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.

Etichete:

Moto E7 Motorola