Stiri

Moto E5 Plus isi face aparitia in Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Multi dintre fanii fideli ai companiei Motorola inca asteapta a sasea generatie a seriei Moto G. Azi au aparut informatii legate de viitorul Moto G6 Play si tot azi, aflam stiri si despre gama E de la Motorola. Certificat deja FCC, viitorul Moto E5 Plus face o vizita in GeekBench si ne dezvaluie astfel o parte importanta a specificatiilor sale.

Moto E5 Plus specificatii tehnice

Pentru segmentul mid-low, configuratia pe care o anunta Moto E5 Plus pare promitatoare. Terminalul va fi echipat cu un procesor Snapdragon 430 de la Qualcomm, chipset care atinge o viteza maxima de 1.4 Ghz.

Moto E5 Plus

Aceasta platforma este completata de cei 3 GB dedicati memoriei RAM pe care i-a preferat producatorul, in timp ce sistemul de operare anuntat este Android 8.0 Oreo, una dintre cele mai noi versiuni ale celui mai recent oS lansa de cei de la Google.

In plus, scorurile obtinute in GeekBench nu par sa fie deloc rele pentru acest segment de activitate. In testul single core, Moto E5 Plus a obtinut un punctaj de 653 de puncte, in timp ce in testul multi-core, scorul obtinut este de 1835.

Pe de alta parte, ne asteptam ca Moto E5 Plus sa se bazeze pe un ecran cu diagonala mare, probabil de 5.8-inch. Rezolutia acestuia va fi cel mai probabil HD+ (1280 x 720p) in timp ce optiunile legate de stocarea de date vor fi de 32, respectiv 64 GB.

Se speculeaza ca Moto E5 Plus va conta pe o camera foto principala de 16 megapixeli, in timp ce pentru selfie-uri, viitorii utilizatori ai E5 Plus vor beneficia de un senzor de imagine de 8 megapixeli. Conform presei din China, Moto E5 Plus se va baza pe un puternic acumulator de 5.000 de miliamperi, care in mod cert va asigura o autonomie peste media acestui sector.

Moto E5 Plus

Cu detalii despre E5 Plus vom reveni si noi in perioada urmatoare. Pe catmobile.ro gasiti in premiera primele huse Motorola Moto E5 Plus, pe care site-ul nostru vi le va pune la dispozitie, imediat dupa lansarea oficiala a device-ului.

Specificatii cheie Moto E5 Plus (vehiculate)

  • Ecran de 5.8 inch, rezolutie HD+
  • Procesor Snapdragon 430 de 1.4 Ghz
  • Android 8.0 Oreo
  • 3 GB RAM
  • 32 sau 64 GB ROM
  • Foto 16+8 MP
  • Baterie 5000 mAh
Summary
Moto E5 Plus isi face aparitia in Geekbench
Article Name
Moto E5 Plus isi face aparitia in Geekbench
Description
Moto E5 Plus viziteaza baza de date a site-ului Geekbench si ne ofera o prima imagine asupra specificatiilor sale tehnice
Author
Publisher Name
Catmobile