Stiri

Motorola Moto E5 Plus confirmat de producator

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Go big. Get more without spending more: meet the new moto E family! Acesta este sloganul pe care compania Motorola il ofera fanilor sai pe site-ul sau oficial. Referinta merge catre Moto E5 Plus, smartphone-ul care tocmai a primit o confirmare oficiala din partea producatorului.

Moto E5 Plus noul budget centric smartphone de la Motorola

Subdivizia celor de la Lenovo a lansat la inceputul lunii iunie smartphone-ul Motorola Moto G6, continuand astfel provocarile din gama sa G. Cateva zile mai tarziu au iesit primele specificatii tehnice Motorola One Power, cel care se doreste a fi un telefon cu decupaj de tip iPhone, incadrat in programul Android One. Dinspre Motorola, ne vin acum vesti legate de telefoanele care vor continua gama E, una de buget pentru celebrul producator. Noile terminale, Moto E5 Plus si E5 Play isi fac loc in familia Motorola si ar urma sa fie lansate in curand.

Producatorul a confirmat lansarea iminenta a celor doua device-uri, dar pune, asa cum era de asteptat, mai mult accent pe Moto E5 Plus. Chiar ieri, Motorola a lansat un clip teaser pe contul sau oficial de Twitter pentru zona India si a lasat clar sa se inteleaga ca noul Moto E5 Plus este pe drum.

Telefonul se va focusa pe ecranul si bateria sa, care vor avea dimensiuni sau capacitati mari. „BIG Battery. BIG Screen. For BIG Entertainment. The #motoe5plus is on its way. Get set to say #Helloentertainment! Stay tuned”. Un mesaj cat se poate de sugestiv din partea producatorului care, asa cum puteti observa si mai sus, ne starneste si mai mult printr-un teaser video de 1 minut.

Anul trecut, seria si-a facut aparitia in luna aprilie, astfel ca ne asteptam ca aparitia oficiala pe piata a lui Moto E5 Plus sa se produca intr-un timp foarte scurt. Mai jos, aruncam o privire si peste posibilele specificatii ale device-ului.

Specificatii tehnice Moto E5 Plus

In ceea ce priveste design-ul, se pare ca nu vom avea diferente semnificative fata de ceea ce Motorola ne-a aratat deja pe Moto G6.

Trecand insa la specificatiile cheie al noului Moto E5 Plus, aflam ca device-ul se va baza pe un generos ecran de 6-inch Max Vision, cu rezolutie HD+ (1440 x 720 px).

Sub capota sa, Motorola va miza pe un procesor cu viteza maxima de 1.4 Ghz (cel mai probabil un octa-core de la Qualcomm, Snapdragon 435) si pe o placa video decenta, asa cum este Adreno 505 GPU.

In dreptul memoriei RAM, Motorola prefera o versiune de 3GB, care se pare ca va fi si singura disponibila. Memoria nativa va ajunge la 32 GB cu posibilitate de extindere via microSD.

In afara de aceste detalii importante, mai aflam ca Moto E5 Plus va rula din fabrica Android 8.0 Oreo si va avea camera principala de 12 megapixeli. Pe fata, camera pentru selfie-uri si video-calling va avea cel mai probabil 8 megapixeli.

La capitolul conectivitate, Moto E5 Plus se va baza pe 4G VoLTE, Bluetooth 4.2, WiFi, nano-SIM si slot dedicat pentru carduri de memorie, pana la 128 GB. Unul dintre marile atuuri ale telefonului va fi indiscutabil, bateria de 5.000 de miliamperi. Estimam ca pretul Moto E5 Plus nu va depasi 700 de lei. La acesti bani am prefera sa ne inselam si Motorola sa aduca un procesor ceva mai bun, macar Snapdragon 450, dar sansele cred ca sunt mici. Asteptam lansarea oficiala si vom reveni cu informatii pentru dumneavoastra.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto E5 Plus