Reviews

Moto E5 Play cu Android Oreo Go Edition, lansat oficial

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Motorola a introdus in acest an noile telefoane din seria Moto G6, dar si noua gama Moto E5. Pe #blogul nostru puteti citi detalii despre telefoanele Moto E5 si Moto E5 Plus, device-uri pe care compania le-a anuntat saptamana trecuta oficial.

Astazi, aflam ca Motorola, subdivizie a Lenovo, vine cu inca un telefon din seria E5, modelul Moto E5 Play, smartphone care ruleaza Android Oreo Go Edition.

Evident, nu putem vorbi despre un telefon cu pretentii, ci mai degraba despre un model entry level, cu 1 GB memorie RAM, capabil insa sa ofere o experienta software reusita, datorita integrarii sale in programul Android Go Edition (Oreo).

Iata ce specificatii are Moto E5 Play

5.34-inch (480 x 960 pixels) FWVGA+ 18:9
1.4GHz Quad-Core Snapdragon 425 Mobile Platform
Placa video Adreno 308 GPU
Memorie: 1GB RAM, 16GB stocare date, extensibila pana la 128GB cu microSD
Android 8.1 (Oreo Go Edition)
Dual SIM
Water repellent coating (p2i)
8MP pe camera principala cu LED Flash
5MP frpe camera frontala cu LED flash
Dimensiuni:147.88 x 71.2 x 9.19mm.
Greutate: 145g
Senzor de amprente
Optiuni: 3.5mm audio jack, Front-ported speaker, Dual microphones, 4G VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS
Baterie: 2100mAh

Asa arata noul model Moto E5 Play, telefon din gama E5 din acest an a companiei Motorola:

Avantaje Moto E5 Play

-1- Modelul promite o experienta destul de buna din punct de vedere al performantei, fiind echipat cu un procesor quad-core de 1.4 Ghz de la Qualcomm si cu un accelerator grafic specific sectorului entry level, dar probabil cel mai bun de pe acest segment.

-2- Sistemul de operare Android 8.1 (Oreo Go Edition) este unul curat si bine optimizat. Smartphone-ul Moto E5 Play are astfel acces la aplicatii Google foarte utile si ruleaza excelent in conditiile in care nu are specificatii puternice.

-3- Telefonul este dual SIM si foarte usor de manevrat, pentru ca greutatea sa este sub 150 de grame, iar inaltimea si latimea sa sunt foarte potrivite. Compact, destul de bine construit (in sensul de durabil) si cu acces la tehnologia 4G VoLTE, Moto E5 Play pare unul dintre cele mai atractive telefoane cu Android Go Edition de pe piata.

-4- Puncte in plus pentru faptul ca este un device care nu renunta la niciuna din functionalitatile importante pentru un utilizator care nu doreste sa investeasca multi bani intr-un telefon: senzor de amprente pe spate, mufa audio pentru casti, wi – fi de ultima generatie, bluetooth de tehnologie noua si protectie impotriva stropirii cu apa.

Pret si disponibilitate Moto E5 Play

Noul model Moto E5 Play cu Android Oreo Go Edition poate fi achizitionat pe culori precum Black, Dark Lake si Flash Gray, iar pretul sau de achizitie in Europa este de 109 euro. Va fi scos la vanzare in Marea Britanie, Europa si America Latina incepand cu aceasta luna.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto E5 Play
Price
Euro 109