Stiri

Moto E5 detalii oficiale, pret si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Asa cum era anuntat si asa cum va sugeram si noi ieri, Moto E5, noul smartphone din seria E al subdiviziei Lenovo, a devenit astazi oficial. Alaturi de el, primeste unda verde si modelul Moto E5 Plus, unul dintre cele 5 telefoane bune pe care le asteptam in iulie. Despre Moto E5 avem detalii in cele ce urmeaza.

Moto E5 specificatii tehnice si detalii oficiale

Noul smartphone Moto E5 continua traditia companiei si mareste familia „E” de la Motorola. Device-ul imbraca un spate din sticla si polymer 3D si propune un ecran cu tehnologie IPS si diagonala mare. Dimensiunile sale sunt ideale pentru utilizarea chiar si cu o singura mana. Handset-ul cantareste doar 174 de grame, are 154.4 milimetri inaltime si 72.2 milimetri latime. Grosimea sa atinge 8.9 milimetri, semn ca Motorola a luat in calcul faptul ca handset-ul trebuie sa aiba dimensiuni potrivite pentru a putea fi usor controlat.

Moto E5 este versiunea standard a gamei si ruleaza din fabrica, Android 8.0 Oreo. Telefonul are senzorul de amprente clasic pe partea din spate, microfoane duale, difuzor puternic pe partea din fata si o mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri.

Ecranul sau pare potrivit pentru un device mid-range in acest an. Chiar daca rezolutia sa este doar HD+ adica 1440 x 720 pixeli, Moto E5 pare suficient de puternic pentru a livra un nivel de performanta optim. Diagonala ecranului este una potrivita, cei 5.7-inch asigurandu-ne de capacitatea telefonului de a reda imagini foarte corecte si bine contrastate pe un raport modern 18:9.

Moto E5 (2)

Sub capota, Moto E5 propune o experienta decenta prin procesorul sau quad-core, Snapdragon 425 de la Qualcomm. Vorbim despre o platforma mobila cu patru nuclee si o viteza maxima de 1.4 Ghz. Desigur, experienta in gaming va avea de suferit pe alocuri la utilizarea telefonului pentru jocuri ceva mai solicitante. Chiar si-asa, estimam ca Moto E5 va fi capabil sa ruleze cam orice joc din Play Store, mai ales ca foloseste o placa video decenta (Adreno 308 GPU) si o memorie RAM de 2GB. E drept, atat procesorul cat si acceleratorul grafic nu se incadreaza in peisajul tehnologic ideal pentru zona mid-range a acestui an. Nici stocarea de date nu impresioneaza, tinand cont ca in versiunea standard, telefonul primeste doar 16GB.

Moto E5 este dual SIM si asigura suport pentru conectivitate de tip 4G VoLTE. Device-ul permite accesul la tehnologie Wi-Fi 802.11 b/g/n, dar si la tehnologie bluetooth 4.2. Camera sa frontala are o rezolutie de 5 megapixeli si o veti gasi utila pentru sesiunile de selfie-uri sau video calling.

Moto E5

Moto E5

Pe de alta parte, camera principala are un senzor de 13 megapixeli si beneficiaza de LED Flash, functia PDAF si apertura f/2.0. In ceea ce priveste autonomia, Motorola a lasat totul pe seama bateriei de 4.000 de miliamperi. Din fericire, Moto E5 este echipat si cu tehnologie fast charging, astfel ca bateria sa se va incarca destul de rapid. Mai jos, lista completa de specificatii tehnice oficiale a noului terminal Motorola:

-Ecran de 5.7-inch (1440 × 720 pixels) HD+ 18:9 IPS display

-Procesor cu viteza maxima de 1.4GHz Quad-Core Snapdragon 425

-Placa video Adreno 308 GPU

-Memorie de 2GB RAM si de 16GB stocare de date, extensibila pana la 128GB cu microSD

-Android 8.0 (Oreo)

-Dual SIM (nano + nano + microSD)

-13MP camera principala cu LED Flash, f/2.0 aperture, 1.12um pixel size, PDAF

-5MP camera frontala cu LED flash

-Senzor de amprente pe spate

-Dimensiuni: 154.4 × 72.2 × 8.95 mm;

-Greutate: 174g

-Alte optiuni: 3.5mm audio jack, Front-ported speaker, Dual microphones, 4G VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS

-Baterie: 4000mAh battery cu tehnologie fast charging

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto E5