Stiri

Misteriosul Xiaomi Helium apare in baza de date Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi pare pregatita sa mai arunce pe piata cateva modele de telefoane in acest final de an, in ciuda numarului deja mare de produse lansate. Recent, Xiaomi X1 a aparut pe radar, in timp ce necunoscutul Xiaomi Riva a fost zarit si el in Geekbench. Un alt model complet necunoscut si probabil neasteptat apare in aceeasi baza de date astazi. Este vorba despre Xiaomi Helium, sau cel putin asa suna momentan ca nume de cod.

Xiaomi Helium cu Snapdragon 617 si Android Nougat

Modelul Xiaomi Helium care si-a dezvaluit o parte dintre specificatii in Geekbench este totusi o necunoscuta. Evident, vorbim despre un nume de cod, astfel ca in curand ne asteptam sa aflam si ce nume real are acest model pregatit de producatorul chinez.

Ce specificatii ofera insa acest handset? Ei bine, Xiaomi Helium vine cu un procesor destul de puternic de la Qualcomm, un octa core tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Este vorba despre chipul Snapdragon 617, care va fi cuplat conform bazei de date Geekbench cu o memorie RAM de 3GB.

Xiaomi Helium

Xiaomi Helium va rula din fabrica Android 7 Nougat, dar sunt sanse mici sa avem parte de un Android pur, pentru ca cel mai probabil Xiaomi va atasa interfata MIUI. Din pacate, specificatiile camerelor foto sau ale display-ului lipsesc, la fel si rezolutia (care cel mai probabil va fi HD) sau alte detalii importante. Cert este ca probabil in curand Xiaomi va oferi mai multe detalii despre acest prototip, care ar putea sa aiba o capacitate de stocare a datelor de 32 GB si o camera principala de 13 megapixeli.

Va reamintim ca Xiaomi a lansat recent si Xiaomi Mi Max 2 care a venit cu un chip mai puternic decat acest model Helium: Snapdragon 625. Sa fie oare o noua versiune de Mi Max? Vom afla in perioada urmatoare din partea producatorului.

Summary
Article Name
Misteriosul Xiaomi Helium apare in baza de date Geekbench
Description
Un model misterior cu nume de cod Xiaomi Helium apare in baza de date a Geekbench: detalii despre acest model aveti aici