Stiri

Microsoft Surface Go 3 a fost anunțat oficial. Ce specificații tehnice are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Microsoft a anunțat noul său device Microsoft Surface Go 3. Noul Microsoft Surface Go 3 a fost lansat în India. Este primul dispozitiv Microsoft pentru India care vine cu cel mai recent sistem de operare Windows 11.
Vom arunca și noi o privire asupra sa imediat. Toate detaliile despre el, cum arată și cât costă noul Microsoft Surface Go 3 în cele ce urmează.

Specificații tehnice, preț și disponibilitate Microsoft Surface Go 3

Microsoft Surface Go 3 este primul device al companiei care rulează din fabrică Windows 11 și care ajunge pe piața indiană, una vizată de foarte mulți producători importanți în acest moment.

Surface Go 3 are un preț de aproximativ 3500 de lei pentru varianta care include procesorul Pentium Gold 6500Y, 8 GB RAM și modelul SSD de 128 GB. Această variantă este deja disponibilă pentru precomandă prin Amazon India. Cei care precomandă tableta 2-în-1 vor primi gratuit un Surface Pen în valoare de 600 de lei. Acesta va fi disponibil din data de 23 noiembrie.
Modelul Intel Pentium 6500Y cu 4 GB RAM, 64 GB stocare eMMC (pentru afaceri) are un preț de 2.600 de lei. Intel Core i3 cu 8 GB RAM, 64 GB stocare eMMC (pentru afaceri) vine la prețul de 2900 de lei. Intel Core i3 cu 8 GB RAM, 128 GB stocare SSD (pentru afaceri) are un preț de aproximativ 4.000 de lei.

Să vedem însă ce aduce la acești bani noul model Microsoft Surface Go 3. Mai jos, cele mai importante specificații ale noului device al producătorului.

Microsoft Surface Go 3 are un ecran tactil de 10,5 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1280 pixeli și un raport de aspect de 3:2. În plus, afișajul are protecție Corning Gorilla Glass 3. În plus, are un suport reglabil care îi permite laptopului să se transforme într-o tabletă.

Dispozitivul are procesoare Intel Core din a 10-a generație cu până la 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Laptopul este ușor, cu o greutate de doar 544 g. Are o grosime de 8,3 mm.

În plus, are camere 1080p în față și în spate. În plus, include suport pentru Dolby Audio și microfoane de studio. Mai mult, Microsoft susține că Surface Go 3 poate oferi până la 11 ore de viață a bateriei. În plus, există și suport opțional LTE Advanced, pentru o conectivitate mai rapidă.

Surface Go 3 vine cu Windows 11. În plus, acceptă tehnologia Bluetooth 5.0 și Wi-Fi 6. Porturile de conectivitate includ 1 port USB-C, cititor de carduri MicroSDXC, 1 port Surface Connect și mufă pentru căști de 3,5 mm. În cele din urmă, pentru securitate, vine cu suport pentru recunoașterea feței Windows Hello.