Stiri

Microsoft imbunatateste aplicatia Bing pentru Android

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Aplicatia Bing pentru dispozitivele Android are aproximativ 5 milioane de descarcari in Magazin Google Play, ceea ce nu pare foarte impresionant pentru o aplicatie Microsoft. Chiar si-asa compania din Redmond a decis sa incerce sa ademeneasca mai multi utilizatori pentru aceasta aplicatie de cautare si incearca iata sa-i ofere un aspect nou, precum si caracteristici imbunatatite.

Aplicatia Bing primeste un look nou din partea Microsoft

Noul design asigurat de producator pentru aplicatia Bing va permite utilizatorilor sa caute totul mult mai usor, garantand o experienta simplificata plus o culoare usor schimbata. De asemenea, utilizatorul care va cauta prin intermediul Bing va obtine rezultate mult mai bogate si mai clare, precum si diverse recenzii imbunatatite pentru locurile cautate si chiar o serie de melodii etc.

Aplicatia Bing

Insa lista vestilor bune pentru fanii Bing nu se incheie aici. Dezvoltatorii ofera acum utilizatorilor acces mult mai rapid la imagini si videoclipuri, plus rezultate nopi de cautare a stirilor. In plus, Microsoft Bing pentru Android va permite cautarea de GIF-uri, descoperirea gif-urilor in trend si salvarea lor simplificata pe net.

Nu in ultimul rand, merita remarcat faptul ca Bing Search pentru Android are acum mai multe optiuni pentru personalizarea stilulului, a dimensiunilor fontului si a fundalului pentru ca experienta utilizatorului in citire sa fie mai buna. Asa cum era de asteptat, actualizarea asigura si reglarea unor erori precum si marirea vitezei aplicatiei.

Aplicatia Bing

Motorul de cautare Bing in versiunea sa originala a fost creat de Microsoft in 2009, iar la inceput a fost cunoscut sub denumirile Live Search, Windows Live Search si MSN Search.