Stiri

Micromax a lansat inca doua telefoane de buget cu preturi sub 300 lei

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Micromax a lansat pe piata doua noi telefoane de buget cu conectivitate 4G VoLTE. Noile Micromax Bharat 3 si Bharat 4 urmeaza drumul lui Micromax Bharat 2, telefon lansat la inceputul anului si despre care compania indiana sustine ca a inregistrat deja vanzari de 2 milioane de unitati.

Micromax Bharat 3 specificatii tehnice

Noul Micromax Bharat 3 vine cu ecran de 4.5 inch FWVGA cu rezolutie 854 x 480 pixeli. Acest telefon este propulsat de un procesor marca MediaTek, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Quad-core-ul pe 64 de biti este asociat cu placa video Mali-T720 GPU, dar si cu 1 GB memorie RAM si 8 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul slotului microSD.

Micromax Bharat

Bharat 3 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat in versiune stock, este dual sim si 4G si este echipat cu port de 3.5 milimetri audio, functia FM Radio, bluetooth 4.0, GPS si o baterie de 2000 mAh.

Dotarile sale foto sunt decente pentru acest nivel: camera principala a telefonului are o rezolutie de 5 megapixeli cu LED Flash, iar camera frontala vine cu aceeasi rezolutie, plus LED Flash. Micromax Bharat 3 costa numai 4,499 rupii indiene, adica 260 de lei la ora redactarii acestui articol.

Micromax Bharat 4 specificatii tehnice

Daca fratele sau de gama este un telefon de buget destul de modest, Micromax Bharat 4 pare ceva mai puternic. Device-ul este echipat cu un ecran de 5 inch in format HD (1280 x 720 px) imbracat in sticla curbata 2.5D. Procesorul este acelasi ca pe Bharat 3, adica un quad-core MediaTek de 1.3 Ghz plus placa video Mali T720 GPU.

Micromax Bharat 4

Chipsetul este asociat cu o memorie RAM de numai 1GB, dar si cu cei 16 GB destinati spatiului nativ de stocare a datelor. Memoria nativa poate fi extinsa pana la 32GB prin intermediul slotului pentru carduri microSd. Avem aceeasi calitate a camerelor foto (5 megapixeli pe fata si 5 megapixeli pe spate ambele cu flash LED) si o baterie ceva mai puternica, de 2500 mAh. Micromax Bharat 4 nu este nici el lipsit de portul audio jack de 3.5 milimetri, functia Radio FM, functia bluetooth 4.0 si functia GPS.

De asemenea, Micromax Bharat 4 este dual sim si capabil de 4G, ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat in versiune stock si cantareste doar 150 de grame. Pretul sau de achizitie este de 4,999 rupii indiene, adica 299 de lei.

Cel mai probabil, ambele terminale vor fi disponibile pe site-ul Flipkart. Vom reveni cu amanunte legate de disponibilitatea lor in diversele medii online.

Summary
Micromax a lansat inca doua telefoane de buget cu preturi sub 300 lei
Article Name
Micromax a lansat inca doua telefoane de buget cu preturi sub 300 lei
Description
Indienii de la Micromax au lansat pe piata inca doua telefoane de buget din gama Bharat: Micromax Bharat 3 si Micromax Bharat 4