Stiri

Micromax Selfie 3 a fost lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Indienii de la Micromax au lansat recent pe piata Micromax Selfie 3, succesorul oficial al Micromax Selfie 2. Vestea vine la cateva zile dupa ce compania lansase inca doua telefoane de buget cu preturi sub 300 de lei. Noul Selfie 3 reprezinta un mic upgrade al modelului anterior, dar adauga si ceva in plus la pretul final de achizitie.

Micromax Selfie 3 specificatii si impresii

Micromax Selfie 3 continua pe aceeasi linie ca si predecesorul sau si se axeaza pe camera selfie, dupa cum de altfel ii spune si numele. De aceasta data, smartphone-ul vine cu o camera selfie de 16 megapixeli si un mod-portret de 52 MP Super Pixel. Camera principala are in schimb un senzor de imagine de 13 megapixel. Sub aceasta camera principala se afla senzorul de amprente al terminalului.

Micromax Selfie 3

Micromax Selfie 3 vine cu un ecran cu rezolutie Full HD (o alta diferenta importanta fata de editia Selfie 2) si diagonala de 5 inch. Procesorul care motorizeaza acest telefon este un model Snapdragon 435 de la Qualcomm, chipset cuplat cu placa video Adreno 505 si cu 3GB memorie RAM. O veste foarte buna de altfel includerea unui procesor de la Qualcomm in conditiile in care majoritatea companiilor mici care produc telefoane mobile in Asia se bazeaza pe procesoare de la MediaTek.

Spatiul nativ de stocare a datelor este de 32 GB in versiunea standard, insa el poate fi extins prin intermediul unui card microSD. Micromax Selfie 3 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat (din primele informatii neconfirmate este vorba despre o versiune stock), are suport dual SIM, VoLTE si BlueTooth 4.2.

Micromax Selfie 3

Capacitatea acumulatorului de pe noul Micromax Selfie 3 este una destul de mare. Smartphone-ul vine cu o baterie de 3000 de miliamperi, suficienta pentru a acoperi o autonomie de pana la 25 de ore la o utilizare normala.

Micromax Selfie 3 preturi

Noul Micromax Selfie 3 va putea fi achizitionat pe culori precum negru si albastru, iar din primele confirmari, pretul sau atinge 185 de dolari (aproximativ 700 de lei). In mod surprinzator, aceasta suma este mai mare decat cea pe care utilizatorii ar trebui sa o scoata din buzunar pentru achizitionarea atractivului Micromax Canvas Infinity, care vine cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9 full vision, camera selfie de 16 megapixeli, procesor Snapdragon 425 si baterie de 2900 miliamperi.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Micromax
Product Name
Micromax Selfie 3
Price
$ 185