Stiri

Messenger 4, o versiune nouă a aplicaţiei Facebook Messenger pentru mobil

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Facebook a anuntat de curand numirea fostului vicepremier britanic, Nick Clegg in functia de director pentru Comunicare si Afaceri. Nu este singura veste importanta pe care o avem dinspre reteaua lui Zuckerberg in aceasta saptamana. Publicatia The Verge anunta lansarea aplicatiei Facebook Messenger 4, care pare sa fie o versiune simplificata a celebrului serviciu de chat disponibil in acest moment la nivel mondiala.

Ce este Messenger 4 si ce noutati aduce

Facebook Messenger 4 se vrea a fi o aplicatie care sa simplifice experienta Facebook Messenger. Mai exact, aceasta noua aplicatie pe care inca o dezvolta gigantul social media, va pune pe primul plan simplitiatea in utilizare, urmand a renunta conform informatiilor oferite de publicatia The Verge la interfata ceva mai complicata pe care o vedem (probabil) zi de zi pe serviciul de chat al Facebook.

Momentan, The Verge scrie ca Facebook Messenger 4 este disponibil pentru un numar limitat de utilizator, dar foarte probabil, in curand, va deveni disponibila pentru toti utilizatorii Facebook.

In principiu, rolul noii aplicatii este acela de a usura misiunea celor care folosesc aplicatia de char a Facebook.

Messenger 4 renunta la numarul mare de taburi din interfata principala si simplifica vizibil lista de conversatii prin adoptarea unui design nou, mult mai aerisit si cu siguranta, mult mai modern in acceptiunea gigantului Social Media.

Noua aplicatie se vrea a fi ceva mai primitoare si va avea acum doar trei tab-uri. Unul dintre ele va fi dedicat conversatiilor, altul va fi dedicat contactelor si unul va fi rezervat rubricii „discover”. Messenger 4 ascunde paginile de Facebook si jocurile, dar pastreaza story-urile si conversatiile. Nu exista detalii pana acum despre vizibilitatea sau nu a reclamelor, dar cel mai probabil aceasta sectiune va fi inca vizibila. In schimb nu vom mai vedea tab-urile „groups and calls”.

Daca la nivel de functionalitate lucrurile nu sunt foarte schimbate, aflam ca Messenger 4 promite un nivel mult mai scazut de energie, iar Facebook ne propune acum si o tema ceva mai „intunecata” dedicata asa cum spuneam unui consum de energie mai mic.

Cei de la Facebook ne fac si cunostinta cu noua aplicatie in cadrul acestui clip promotional de mai jos.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 3 votes
Brand Name
Facebook
Product Name
Facebook Messenger 4