Stiri

Meizu X2 va avea procesor puternic, display cu diagonala mare si camere performante

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu X2 ar putea fi viitorul handset pe care compania chineza il va lansa pe piata. Presa din China si Japonia anunta in corpore ca producatorul chinez lucreaza la acest device care va avea cateva specificatii foarte atractive si preturi destul de echilibrate. Mai multe detalii aflam in cele ce urmeaza.

Meizu X2 va avea specificatii hardware puternice

Saptamana trecuta am analizat si noi lansarea oficiala a terminalului Meizu E2, smartphone cu memorie RAM de 4GB si procesor MediaTek Helio P20. Meizu lucreaza insa conform informatiilor din presa asiatica la un nou dispoztiv foarte atragator, cu specificatii puternice, terminal care aproape sigur va fi denumit Meizu X2.

Meizu X2

Spre deosebire de modelul Meizu E2, dotat cu procesor MediaTek Helio P20, Meizu X2 se va baza conform informatiilor „scapate” pe internet pe un procesor deca-core pe 64 de biti, tot de la MediaTek, dar o versiune mai interesanta: Helio X25 tactat la frecventa de 2.5 Ghz. Acest chipset este unul foarte puternic si va pune la dispozitie o stocare nativa diferita in functie de versiune. Cel mai probabil, Meizu X2 va putea fi achizitionat in versiunile cu 4GB memorie RAM si 64GB spatiu de stocare nativ sau 4GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare nativ. China Tech noteaza ca pe piata va aparea si o versiune de 3GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare nativ. Placa video pe care noul terminal o va incorpora va fi de asemenea una de top, Mali T880.

Meizu X2 baterie buna, dotari foto excelente si display aproape bezel-less

Terminalul Meizu X2 va fi unul de tip phablet. Display-ul sau se va integra in ideea bezel-less, adica va avea margini extrem de subtiri, aliniindu-se trendului momentului pe piata asiatica. X2 va pune la dispozitia utilizatorilor un ecran cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie Full HD, protejat de un strat de sticla curbata 2.5D. In spatele sau se va afla o baterie de proportii, pentru ca Meizu X2 va incorpora un acumulator cu o capacitate de 3350 mAh. Nu va lipsi tehnologia fast charging, nici senzorul de amprente, care conform aceleiasi China Tech va fi incorporat in butonul fizic Home, sub display.

Dotarile foto vor avea parte de tehnologie Sony IMX, cei doi senzor IMX386 urmand a fi inclusi in camera foto duala principala. Cel mai probabil ei vor avea o rezolutie de 13 megapixeli daca este sa le dam crezare celor de la AndroidPure. Va reaminim ca Meizu X2 va continua practic traditia inceputa de Meizu X anul trecut, terminalul care folosea exact chipsetul de care discutam ceva mai sus (MediaTek Helio P20), chipset pe care il regasim in prezent la Meizu E2. Noul phablet Meizu X2 va rula Android 7.0 Nougat „ornat” de Flyme OS.

Meizu X2 preturi

Aproape sigur, Meizu X2 nu va fi lansat in urmatoarele doua luni. Exista insa informatii despre posibilul pret de vanzare al handsetului, un pret care fara indoiala va fi unul diferit in functie de versiunea achizitionata. Cea mai slaba versiune, cea de 3GB RAM memorie plus 32 GB spatiu de stocare va costa in jur de 250 de dolari, in timp ce pentru versiunea cea mai puternica (4GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare), cei interesati vor trebui sa scoata din buzunar cu 40 de dolari in plus. Preturile vehiculate mi se par firesti pentru ceea ce Meizu X2 va propune si cred ca vom avea parte de un nou smartphone de tip phablet foarte interesant lansat pe piata din Asia. Vom reveni cu detalii despre acest terminal foarte atractiv ca aspect si specificatii. Puteti verifica intre timp oferta noastra de huse Meizu si alte accesorii ale producatorului.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu X2
Price
$ 250