Stiri

Meizu S6 un nou mid-range atractiv via China

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Meizu (verifica oferta de huse Meizu de pe site-ul nostru) se pregatesc sa lanseze pe piata un nou device atractiv din sectorul mid-range. Noul terminal, denumit Meizu S6, face parte din seria „S” si va avea design 18:9. Foarte interesant este ca telefonul va incorpora conform informatiilor din presa asiatica un procesor de la Samsung, asa cum cei de la Meizu anuntau ca este posibil la mijlocul anului trecut.

Ce specificatii va avea Meizu S6

Cel mai probabil, cel mai nou device din seria „S” a companiei Meizu, va fi lansat pe data de 17 ianuarie, asa cum se confirma in anuntul promotional disponibil pe internet.

Telefonul va avea se pare senzorul de amprente montat undeva in lateral, ceea ce suna destul de interesant. Conform listarii de pe site-ul AnTuTu, Meizu S6 va avea un ecran de 5.7-inch in diagonala, cu sticla curbata 2.5D si aspect 18:9. Rezolutia suportata de acest ecran va fi 1440 x 720 pixeli, adica o rezolutie HD + .

Meizu S6 (2)

Sub capota, Meizu S6 va avea un procesor de la Samsung. Da, ati citit bine! Cei de la Meizu anuntau ca telefoanele lor vor incorpora procesoare de la toti marii producatori in foarte scurt timp, iar Meizu S6 pare sa deschida sezonul. Cel mai probabil este vorba despre hexa-core-ul Samsung Exynos 7872, construit pe un proces de 14 nm si cuplat cu acceleratorul grafic, Mali-G71 GPU.

Meizu S6 va avea doua versiuni diferite in functie de memorie. Astfel, telefonul va fi disponibil atat in varianta cu 3GB RAM la bord plus 32 GB pentru stocarea de date, dar si in varianta cu 4GB memorie RAM la bord plus 64 GB pentru stocarea de date.

Meizu S6

Meizu S6

Aproape sigur, Meizu S6 va rula Android Nougat proaspat scos din fabrica si customizat cu interfata proprietara, FlyMe OS 6.0. Capabil de conectivitate 4G VoLTE si imbratisand tehnologia dual sim, S6 se anunta un device atract. El va incorpora in plus un acumulator de 2930 miliamperi, dar, din pacate, momentan, nu exista suficiente informatii legate de dotarile sale foto. Nici pretul telefonului nu este cunoscut in acest moment, dar vom reveni cu informatii proaspete si specificatiile complete ale device-ului, dupa lansarea sa oficiala.

Specificatii cheie Meizu S6

  • 5.7-inch (1440 × 720 pixels) HD+ 18:9, sticla curbata 2.5D
  • Hexa-Core Samsung Exynos 7872 14nm processor cu placa video Mali-G71 GPU
  • 4GB RAM cu 64GB ROM, 3GB RAM cu 32GB ROM
  • slot micro SD pentru extinderea memoriei ROM
  • Android 7.0 (Nougat) plus interfata FlyMe OS 6.0
  • Dual SIM
  • Senzor de amprente
  • Dimensiuni: 152 × 72.54 × 8mm
  • 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS
  • 2930mAh
Summary
Meizu S6 un nou mid-range atractiv via China
Article Name
Meizu S6 un nou mid-range atractiv via China
Description
Meizu S6 este un mid-range pe care producatorul chinez il va lansa pe piata la mijlocul lunii ianuarie. Vezi ce specificatii propune
Author
Publisher Name
catmobile