Stiri

Primele informatii despre Meizu Pro 7: pret, specificatii posibile si detalii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu, compania fondata si condusa de Jack Wong, va lansa cel mai probabil in vara anului 2017 un flagship impresionant, Meizu Pro 7. Inca din denumire v-ati dat probabil seama ca discutam despre urmasul smartphone-ului vedeta al anului trecut, Meizu Pro 6, un terminal lansat la inceput de 2016 care ulterior a fost urmat de varianta Meizu Pro 6 Plus care rula pe acelasi procesor ca si Samsung Galaxy S7, Exynos 8890.

Meizu Pro 7 posibile specificatii

Meizu Pro 7

Meizu Pro 7

De aceasta data, conform informatiilor de ultima ora pe care le-am descoperit in presa de specialitate din Asia, Meizu Pro 7 va beneficia de un procesor diferit. Se pare ca este vorba despre un procesor Media Tek, Helio X30 bazat pe doua nuclee Cortex A73 tactate la 2.8 Ghz, alte patru nuclee Cortex -A53 de 2.2 Ghz si inca 4 nuclee Cortex A-53 de 2.0 Ghz. Detalii impresionante „scapate” de presa din Asia, care discuta la superlativ despre noua propunere pe 2017 a companiei lui Jack Wong. Se aminteste de asemenea ca noul flagship al companiei ar putea beneficia de un accelerator grafic quad-core Power VR 7XT care cel mai probabil va rula pe 6 GB RAM. Nu este insa deloc exclusa si aparitia in anumite zone geografie a unui model de Meizu Pro 7 pe 4 GB RAM cum este de asemenea tot mai probabil si varianta unui terminal Meizu Pro 7 care sa ruleze pe 8 GB RAM. Spatiul de stocare standard pentru noul flagship al companiei va fi de 128 GB cu posibilitate de extindere.

Nu vor fi se pare modificari majore fata de Meizu Pro 6 Plus in ceea ce priveste sistemul dual de camere. Aproape sigur, ambele camere ale noului varf de gama vor avea 12 (camera principala) respectiv 5 megapixeli (camera frontala) dar vor beneficia de un senzor Sony de ultima generatie precum si de mici imbunatatiri in ceea ce priveste distanta focala si unghiul de vizualizare. In cazul in care vei cumpara acest dispozitiv, recomandam sa il protejezi atat pe el cat si sistemul de camere prin huse Meizu.

Surprinde optiunea Meizu pentru un procesor diferit in aceasta vara (spre finalul anului trecut se vorbea despre posibilitatea includerii unui Snapdragon, cel mai probabil 835) insa decizia companiei este explicabila tinand cont ca Jack Wong, CEO si fondator al grupului a anuntat chiar in ianuarie parteneriatul cu Qualcomm, una dintre companiile cu care Meizu nu se afla deloc in relatii cordiale. In trecutul zbuciumat al Meizu a pierdut cateva procese cu noul sau partener, dar a acceptat iata un parteneriat care-i va permite accesul global la tehnologii de tipulo 4G. Nicio surpriza insa in ceea ce priveste display-ul care-si va pastra proportiile de la Meizu Pro 6 Plus, adica 5.7 inch cel mai probabil tot pe OLED Screen. In schimb, daca Meizu Pro 6 Plus a fost primul smartphone care a rulat pe Flyme 6 (ultima versiune de Android pentru Meizu cu peste 400 de caracteristici noi), Meizu Pro 7 va miza pe Flyme OS, alaturi insa de Android 7.0 Nougat.

Meizu Pro 7 pret

Se cunosc deocamdata putine detalii despre pretul de vanzare al Meizu Pro 7, insa conform informatiilor din China, varianta Meizu Pro 7 de 6GB va sari putin de 500 de dolari, in timp ce varianta de 8 GB nu va fi cu mult mai scumpa, expertii asteptand un pret sub 600 de dolari. Pentru zonele geografice in care va fi disponibila optiunea Meizu Pro 7 de 4GB (aceeasi memorie avea si varianta Plus de la Pro 6), pretul va fi sub 500 de dolari in mod sigur.

Meizu Pro 7

Meizu Pro 7

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu Pro 7