Stiri

Meizu Pro 7 Plus noutati: smartphone cu chipset Exynos 8895?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu Pro 7 PlusZvonurile privind lansarea Meizu Pro 7 Plus se inmultesc pe zi ce trece, iar cele mai nou scurgeti de informatii anunta o posibila surpriza de proportii: Meizu Pro 7 Plus ar putea veni cu chispet Exynos 8895!

Vom avea o versiune de Meizu Pro 7 Plus cu senzor Samsung?!

Highlight-ul in ceea ce priveste informatiile despre Meizu Pro 7 Plus pare sa fie display-ul secundar al device-ului, dar iata ca apar si alte detalii picante incadrate momentan la nivel de zvonistica.

Anumite surse reglementeaza ideea ca Meizu Pro 7 Plus va fi motorizat de un chispet Helio X30, dar mai nou, o sursa de incredere din presa asiatica anunta ca Pro 7 Plus ar putea primi si sprijin Samsung. Mai exact, in anumite zone geografie, terminalul ar putea fi livrat cu procesor Exynos 8895!

Ne reamintim inevitabil ca Meizu Pro 6 Plus era motorizat de un astfel de chipset, model Exynos 8890, dar acest lucru s-a intamplat la aproximativ un an de zile de la lansarea oficiala a chipului vedeta de catre Samsung in 2016. In acest caz insa, Meizu Pro 7 Plus ar putea beneficia de noul Exynos 8895 la doar cateva luni de la lansarea oficiala, o informatie confirmata din cate se pare de o sursa interna Meizu. Cele doua versiuni de Pro 7 vor fi diferite si se pare ca una dintre versiunile cu Helio X30 nu va avea ecran secundar. In schimb, modelul cu procesor Exynos 8895 va avea acest ecran secundar in dotare!

Meizu Pro 7 Plus (2)

Utilizarea de catre Meizu a unui procesor de tip Exynos in noul sau terminal suna cat se poate de interesant, mai ales daca tinem cont de faptul ca Pro 6 Plus n-a beneficiat de suport integral din partea producatorului de chip-uri.

Ramane de vazut daca aceasta informatie se va confirma sau va ramane la nivel de zvon, dar tinand cont ca sursa pare una foarte reliable, tindem sa credem ca vom avea parte de un Meizu Pro 7 Plus cu chip Samsung la bord. Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor fi lansate pe 26 iulie.Meiz

Summary
Meizu Pro 7 Plus noutati: smartphone cu chipset Exynos 8895?
Article Name
Meizu Pro 7 Plus noutati: smartphone cu chipset Exynos 8895?
Description
Noul Meizu Pro 7 Plus ar putea avea si o versiune motorizata de procesorul Exynos 8895 conceput de Samsung Electronics