Stiri

Jeffrey Yang, infirma aparitia Meizu MX7: „Niciun alt flagship Meizu in 2017”

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In ultima perioada s-a vehiculat intes posibilitatea ca producatorul chinez, Meizu, sa lanseze pana la finele anului flagship-ul Meizu MX7. Pe finalul lunii septembrie, mai multe publicatii ce circulatie internationala din Asia au anuntat ca MX7 va fi lansat astazi, 11 octombrie 2017.
Dar …
Astazi, Meizu nu are programat niciun eveniment, prin urmare, informatia a fost falsa. In schimb, ceea ce noi prezentam la inceputul lunii august, bazandu-ne pe anumite zvonuri din China, se confirma prin vocea oficialilor Meizu: flagshipul nu va fi lansat in 2017!
Informatiile contradictorii au fost lamurite oficial de unul dintre cei mai importanti oameni din executivul producatorului chinez, Jeffrey Yang.

Oficialii Meizu  neaga zvonurile din presa chineza: „Fara un alt flagship Meizu in 2017”

Wang, care actualmente este Senior Vice Presedinte la Meizu, a explicat pe contul sau personal de Weibo ca actualmente, compania nu i-a in calcul lansarea a inca unui flagship pana la finalul anului in curs.

Mai mult decat atat, smartphone-ul despre care se spune ca va fi Meizu MX7 este anuntat de Jeffrey Yang pentru primavara anului viitor, evident, fara a oferi o data concreta de lansare.

Meizu

In ultimii ani, compania Miezu a prezentat in fiecare an cate un succesor pentru toate terminalele sale potente (high-end) din clasa MX, incepand cu modelul MX2 din 2012, pana la modelul MX6 din 2016. Cu toate ca producatorul nu a explicat momentan de ce a renuntat la ideea lansarii unui succesor din aceasta gama pentru anul in curs, se pare ca presa chineza a aflat ce se ascunde in spatele acestei decizii.

Meizu incearca sa-si promoveze asiduu flagship-urile Meizu Pro 7 si Meizu Pro 7 Plus, care momentan sunt dominate autoritar la capitolul vanzari de telefoane precum Oppo R11 sau Xiaomi Mi6. Meizu Pro 7, dar si fratele sau mai mare, Meizu Pro 7 Plus se bucura de un design excelent si de specificatii foarte bune si, desi au depasit asteptarile producatorului pentru primele doua luni in materie de vanzari, sunt inca departe de vanzarile impresionante obtinute in zona Asia de Oppo R11 si mai nou, chiar si de Xiaomi Mi 6.

 

sursa: Phoneradar

Summary
Jeffrey Yang, infirma aparitia Meizu MX7: "Niciun alt flagship Meizu in 2017"
Article Name
Jeffrey Yang, infirma aparitia Meizu MX7: "Niciun alt flagship Meizu in 2017"
Description
Flagshipul Meizu MX7 nu va fi lansat in acest an, conform unei confirmari venite de la vicepresedintele companiei, Jeffrey Yang