Stiri

Meizu MX7 ar urma sa fie lansat pe 11 octombrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Luna octombrie pare deja sa se aglomereze intrucat tot mai multe companii anunta lansari importante pentru aceasta luna. Cei de la Meizu anunta pentru data de 11 octombrie o lansare oficiala care cel mai probabil va fi noul Meizu MX7. Este a treia lansare importanta pe care o pregateste compania in ultima perioada dupa provocarile numite Meizu Pro 7 si Meizu Pro 7 Plus si, mai recent, Meizu M6 si Meizu M6 Note.

Meizu MX7 va fi in sfarsit lansat oficial?

Undeva la inceputul lunii august, presa chineza specula intens ca Meizu MX7 nu va fi lansat in acest an. Via @Cold Greek Dev, un leaker autorizat de pe Weibo, cu informatii foarte bune, s-a crezut ca Meizu va lasa „spatiu si timp” flagshipului Meizu Pro 7 ale carui vanzari incepusera promitator, astfel ca lansarea Meizu MX7 ar fi putut fi amanata pana spre finalul lunii noiembrie.

Meizu MX7 (2)

Si totusi, lucrurile se pare nu vor sta asa. Cele mai noi informatii de presa anunta ca totusi Meizu va lansa in septembrie noul Meizu MX7, cel care va deveni in mod oficial succesorul terminalului Meizu MX6. Acesta din urma este un telefon care fusese lansat in luna iulie a anului trecut si care s-a bucurat de un impact destul de puternic. Avem o confirmare de aceasta data care ce e drept, nu vine dinspre compania Meizu, deci nu are o calitate oficiala. Imaginea de tip teaser ne anunta sub sloganul „MX – To The Future” o data oficiala de lansare: 11 octombrie.

Meizu MX7

Tinand cont ca imaginea nu vine pe cale oficiala ci via @piaomiao ar trebui sa tratam aceasta informatie cu rezervele de rigoare. Este insa foarte posibil ca imaginea de tip teaser sa fie o „scapare” de proportii a celor de la Meizu. Totusi, pe site-ul oficial al companiei precum si pe contul oficial de Weibo, nu se face nicio referire la lansarea oficiala a acestui device.

Noul terminal va incorpora din cate se pare puternicul chip Helio P30 de la MediaTek, ceea ce inseamna ca acest device va imbraca „haine de flagship”.

Summary
 Meizu MX7 ar urma sa fie lansat pe 11 octombrie
Article Name
Meizu MX7 ar urma sa fie lansat pe 11 octombrie
Description
Cele mai noi informatii de pe piata chineza anunta ca Meizu MX7 ar urma sa fie totusi lansat pe 11 octombrie
Author
Publisher Name
Catmobile