Stiri

Meizu mBlue A6, primul smartphone cu Android Oreo (Go Edition) al producatorului chinez

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Meizu mBlue A6 a primit certificarea pentru piata americana » An aniversar pentru Meizu, care a lansat recent pe piata terminalele Meizu 15 si 15 Plus. Conform presei din China, micutul producator ar urma sa lanseze in curand si un prim device inscris in programul Android Go, terminal care a primit deja certificarea FCC

Meizu mBlue A6, primul smartphone Meizu cu Android Go Oreo, primeste certificarea FCC

Chiar ieri va anuntam ca Allview va lansa primul telefon cu Android Go Edition. Pare sa fie un adevarat trend pe piata telefoanelor ieftine, pentru ca zilele trecut si ASUS a anuntat modelul Asus Zenfone Live L1 cu Android Go in Indonezia, iar HMD Global ne-a propus la inceputul anului modelul Nokia 1 cu Android Oreo 8.1 Go Edition.

Se pare ca a venit randul celor de la Meizu, care printr-un parteneriat cu cei de la Google, vor lansa primul lor smartphone cu Android Oreo Go Edition. Este vorba despre un device low-end, care ar urma sa primeasca „unda verde” in Statele Unite.

Meizu mBlue A6

Meizu mBlue A6 via FCC si Slashleaks

Telefonul are numarul de serie Meizu M810L si a primit recent certificarea din partea Federal Communications Commission (FCC). Surse din apropierea companiei, confirma pentru GizChina ca device-ul ar urma sa poarte numele Meizu mBlue A6.

Din pacate, documentul FCC obtinut de cei de la Slashleaks nu dezvaluie nimic despre posibilele specificatii ale Meizu mBlue A6. Aflam insa ca este vorba despre un telefon cu o singura camera foto si fara senzor de amprente, dar cu surprinzatoarea posibilitate ca dispozitivul sa aiba senzorul sub ecran, ceea ce ar fi cu adevarat o mare lovitura.

Telefonul Meizu mBlue A6 are mufa pentru casti de 3.5 milimetri si un slot pentru carduri SIM in partea stanga. In dreapta, imaginile arata ca Meizu mBlue A6 are butoanele de volum si butonul Power.

Din aceleasi imagini reiese ca modelul Meizu mBlue A6 va fi echipat cu port USB si cu optiuni de conectivitate precum GPS, Wi-Fi si antena.

Este clar ca daca va fi lansat, Meizu mBlue A6 va rula din fabrica Android Oreo Go Edition, un sistem de operare Google dedicat smartphone-urilor low end. Tinand cont de acest proces, foarte probabil Meizu mBlue A6 nu va avea mai mult de 1 GB memorie RAM si probabil 512 MB pentru stocarea de date (extensibili). Versiunea de Oreo Go Edition de pe acest dispozitiv va fi insa cea mai noua de pe piata. Unul dintre marele avantaje pe care le ofera acest oS este faptul ca pe un handset entry level, viitorii utilizatori vor beneficia de eficienta, performanta si update-uri de securitate constante si bune. Vom reveni cu detalii despre posibila lansare Meizu mBlue A6 in zilele urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes