Stiri

Meizu M8c Lite, smartphone cu Android Oreo (Go Edition) a primit certificarea FCC

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Inca doua noi modele de telefoane Meizu au primit certificari pentru zona China. Cele doua telefoane au numerele de model M809L si M810L si se pare ca vor fi denumite in viitor Meizu M8c Lite si Meizu M8c. Avem detalii despre ele, in cele ce urmeaza. Daca doresti sa afli informatii despre Meizu 15 si Meizu 15 Plus, flagship-urile companiei Meizu lansate pe finalul lunii aprilie, gasesti tot ceea ce trebuie despre ele pe blogul nostru.

Meizu M8c Lite smartphone cu Android Oreo (Go Edition)

Noul Meizu M8c Lite va fi un telefon foarte modest ca specificatii tehnice, dar cu aspect placut si Android Oreo la bord. E drept, este vorba despre Android Oreo (Go Edition). Conform presei din China, acest telefon ar urma sa aiba denumirea de Meizu mBlue A6 in SUA.

Meizu M8c Lite (3)

Bazandu-ne pe specificatiile care ies la iveala din baza de date a site-ului de certificari FCC, noul Meizu M8c Lite va fi echipat cu o camera principala de 8 megapixeli pe partea din spate si cu o alta camera de 5 megapixeli pe partea din fata, camera dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling.

Tinand cont ca este un telefon cu Android Oreo (Go Edition) la bord, acest device va avea 1 GB dedicat memoriei de tip RAM si alti 8 GB dedicati memoriei native. Modelul va fi un dual SIM cu procesor care va atinge o frecventa maxima de 1.4 Ghz si va fi capabil de conectivitate de tip 4G LTE.

Meizu M8c Lite (2)

Meizu M8c Lite va fi echipat cu mufa pentru casti de 3.5 milimetri (in partea de sus a dispozitivului) si cu port microUSB 2.0 in partea de jos. Butoanele pentru power si volum sunt amplasate in dreapta.

Meizu M8c telefon de buget marca Meizu

Modelul Meizu M8c va fi adevaratul telefon de buget al companiei. La fel ca si modelul de mai sus, si Meizu M8c va fi un dual SIM capabil de conectivitate 4G. Conform listarii sale din baza de date FCC, Meizu M8c va fi compataibil si cu standardele 2G GSM si 3G WCDMA, retele care ruleaza in benzile, 1,2,3,4,5,7,8,20,28 si 40. Capitolul conectivitate va include evident Wi-Fi si Bluetooth. Momentan insa, nu avem informatii concrete despre specificatiile pe care le va include acest device in configuratia sa. Vom reveni cu amanunte si despre el.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes