Stiri

Meizu M6s incepe sa prinda contur: imagini si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Foarte multe informatii preluate de pe agentiile de presa din China ne anunta ca Meizu M6s sau Blue Charm 6s este pe cale sa fie lansat pe piata de catre compania chineza. Smartphone-ul budget-friendly al producatorului va fi echipat in mod absolut surprinzator cu un chipset Samsung Exynos, nu cu unul Mediatek, asa cum se specula initial.

Meizu M6s specificatii tehnice si design

Cu toate ca majoritatea zvonurilor initiale anuntau un viitor Meizu M6s cu procesor MediaTek MT6793, se pare ca cei de la Meizu au ales sa onoreze noul parteneriat cu Samsung si vor echipa acest terminal cu o platforma sud-coreeana. Este vorba despre Exynos 7872, un chipset mid-range construit pe un proces FinFET de 14 nm. Acest tip de procesor are la bord doua nuclee Cortex A73 si alte patru nuclee Cortex A53, fiind cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali-8730 Mp2. Acest nou chipset al Samsung a primit deja certificarea Bluetooth SIG luna trecuta.

Meizu M6s

Restul specificatiilor sunt atractive din multe puncte de vedere. Este cert ca pe Meizu M6s vom avea un display de 5.7 inch in diagonala cu aspect 18:9 si rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli.

Meizu M6s (2)

Chipsetul mentionat mai sus drept viitor procesor pe Meizu M6s va fi cuplat cu o memorie RAM de 3GB, in timp ce in compartimentul foto, Meizu pregateste un sistem de camere destul de atractiv, cu 13 megapixeli pe partea din spate si cu 5 megapixeli pe partea frontala. Aproape sigur, Meizu M6s va rula din cutie Android 7.0 Nougat.

Meizu M6s (3)

Pozele care au ajuns deja in mediul online cu acest terminal, dezvaluie un smartphone foarte atractiv, cu o constructie Full Metal. Se pare ca device-ul ar fi primit o data de lansare, care conform presei chineze ar urma sa fie 20 decembrie. Conform celor mai noi informatii prezentate de site-ul GSMArena, Meizu M6s va costa doar 999 de yuani, adica aproximativ 150 de dolari. Mi se pare un pret de achizitie foarte bun pentru acest device si speram ca se va confirma. Vom reveni insa cu detalii despre Meizu M6s in perioada urmatoare.