Stiri

Meizu M6 zarit in baza de date a site-ului Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu M6 va fi lansat oficial in perioada urmatoare. Compania Meizu a anuntat deja un eveniment pentru data de 20 septembrie, eveniment care va fi organizat la Beijing Performing Arts Center. Cel mai probabil, cu ocazia acestui eveniment, compania va lansat oficial noul Meizu M6, terminal care si-a facut deja simtita prezenta in baza de date a site-ului de benchmarking, Geekbench.

Specificatiile Meizu M6 conform bazei de date a site-ului Geekbench

Meizu a lansat pe finalul lunii august terminalul Meizu M6 Note, sau Charm Blue Note 6 asa cum este el cunoscut in unele regiuni. Producatorul chinez este aproape de lansarea oficiala a noului Meizu M6, terminal care si-a dezvaluit acum specificatiile si in baza de date a site-ului Geekbench, semn ca prezentarea sa oficiala este foarte aproape.

Meizu M6

Conform listarii de pe Geekbench, Meizu M6 va fi propulsat de un procesor marca MediaTek, model MT6750, cuplat cu 3 GB memorie RAM. Terminalul va rula din fabrica Android 7.0 Nougat si a reusit sa obtina un scor de 599 de puncte in testele single-core, respectiv 2470 in testele multi-core.

Din imaginile care s-au scurt in presa pana la aceasta ora, putem observa ca M6 va fi un smartphone metalic, iar foarte probabil, el va imprumuta cateva dintre caracteristicile lui Meizu M5 de anul trecut.

Noul Meizu M6 este de asteptat sa soseasca si intr-o versiune ceva mai potenta cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor. In versiunea standard, M6 de la Meizu va avea 32 GB pentru memoria nativa.

Va reamintim ca predecesorul sau avea un corp din plastic si doar 2 GB memorie RAM. Meizu M5 propunea un ecran de 5.2 inch cu rezolutie HD, un panel pe care foarte probabil il vom vedea si pe succesorul oficial al acestui device, modelul M6, care va fi lansat cel mai probabil pe 20 septembrie la Beijing, China.

Cu detalii despre lansarea oficiala a Meizu M6 vom reveni saptamana viitoare.

Summary
Meizu M6 zarit in baza de date a site-ului Geekbench
Article Name
Meizu M6 zarit in baza de date a site-ului Geekbench
Description
Specificatiile Meizu M6 apar deja in baza de date a site-ului Geekbench, semn ca lansarea sa oficiala este tot mai aproape