Stiri

Meizu M6 este oficial: pret, specificatii, imagini, pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu M6 (2)Asa cum anuntam si noi zilele trecute, Meizu a lansat astazi oficial noul sau smartphone de buget – Meizu M6, un succesor al terminalului din 2016, Meizu M5. La fel ca si telefonul de anul trecut, Meizu M6 are caracteristici care se incadreaza in sectorul de buget.

Meizu M6 specificatii tehnice oficiale si imagini

Noul smartphone are un ecran de 5.2 inch in diagonala si suporta o rezolutie HD, 1280 x 720 pixeli. Handset-ul este motorizat de MediaTek MT 6750, un chipset pe care il incorpora de asemenea si predecesorul sau, Meizu M5. Putin surprinzatoare aceasta decizie a companiei chineze, care nu a introdus nici macar o versiune actualizata a acestui tip de procesor. Actualul chipset este un octa-core insa bun, tactat la frecventa de 1.5 Ghz.

Meizu M6 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, un sistem de operare customizat cu interfata proprietara Flyme 6.0 UI. Avem la dispozitie pe noul telefon Meizu, o baterie de 3070 miliamperi, care se presupune ca va asigura o autonomie destul de buna terminalului, de cel putin o zi in convorbiri.

Meizu M6

Noul smartphone M6 de la Meizu are o camera principala de 13 megapixeli (exact asa cum se anunta) si o alta camera de 8 megapixeli pe partea din fata pentru pasionatii de selfie-uri.

Terminalul se bazeaza pe o memorie RAM de 3GB si pe alti 32 Gb dedicati spatiului de stocare a datelor. Vor exista insa si versiuni de memorie diferite pentru acest terminal, cel putin una de 2Gb RAM si 16 GB memorie nativa.

Meizu M6 pret si disponibilitate

Telefonul de buget al companiei Meizu masoara 8.3 milimetri grosime si cantareste 145 de grame. Handsetul va fi disponibil pe culori precum Moonlight Silver (argintiu), Champagne Gold (auriu), Matte Black (negru) si Electric Light Blue (albastru).

Preturile pentru Meizu M6 vor fi diferite in functie de versiunea dorita. Meizu M6 cu 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie ROM costa 106$ (echivalentul a 405 lei), iar versiunea Meizu M6 cu 3GB memorie RAM si 32 GB memorie ROM costa 137$ (echivalentul a 524 lei).

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu M6
Price
$ 106