Stiri

Meizu E3 este pregatit cu 6 GB RAM si camera foto duala 12+20 MP

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Luna trecuta, Meizu a lansat pe piata smartphone-ul mid-range M6s, cu brand-ul mBlu in spate. Iata ca la scurt timp distanta, in baza de date a celor de la TENAA apare inca un model al acestei companii din China. Modelul cu numarul M851Q vine cu acelasi brand mBlu in spate si se aude ca ar fi modelul Meizu E3.

Meizu E3 specificatii tehnice: la ce sa ne asteptam

Viitorul Meizu E3 ar urma sa fie succesorul oficial al modelului de anul trecut, Meizu E2. In ceea ce priveste design-ul insa, Meizu E3 seamana izbitor cu Meizu M6s, cel putin in ceea ce priveste partea sa frontala. Compania chineza pastreaza pe spate logo-ul mblu by meizu si la fel si senzorul de amprente care ramane plasat frontal.

Meizu E3

Design-ul uniboyd metalic si marginile rotunjite sunt alte doua caracteristici comune pentru acest model de telefon. Butonul de volum si slotul pentru carduri de memorie se pot observa in partea stanga a telefonului, in timp ce lateral dreapta, descoperim butonul power.

In coltul din stanga sus, Meizu E3 isi expune camera foto duala, in timp ce frontal, descoperim un display cu diagonala mare (5.99 – inch) capabil sa suporte o rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli.

Telefonul va fi sustinut de o baterie de 3.300 de miliamperi si are 7.6 milimetri grosime. Inaltimea sa atinge 156.8 milimetri, iar latimea atinge 75 de milimetri. Meizu E3 va rula Flyme OS bazat pe Android, iar sub capota ascunde un procesor octa-core pe 64 de biti, dar nu se stie momentan ce fel de model, al carui producator.

Capacitatea nativa de stocare a datelor atinge 32, 64 sau 128 GB in functie de versiune, in timp ce memoria RAM pare stabilita la 4GB RAM pentru varianta mai „blanda”, respectiv 6 GB RAM pentru varianta cea mai potenta.

Bazandu-ne pe „scaparile” din ultima perioada, anticipam ca in sectorul foto, camera foto duala va avea senzori de 12, respectiv 20 de megapixeli pe spate, in timp ce selfie-cam-ul va avea o rezolutie de 8 megapixeli.

Vom reveni cu detalii despre acest telefon in perioada urmatoare.

Summary
Meizu E3 este pregatit cu 6 GB RAM si camera foto duala 12+20 MP
Article Name
Meizu E3 este pregatit cu 6 GB RAM si camera foto duala 12+20 MP
Description
Viitorul smartphone Meizu E3 este pregatit de lansarea oficiala: specificatiile sale apar in listarea TENAA
Author
Publisher Name
Catmobile