Stiri

Meizu A5 lansat oficial: pret, specificatii si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Stim deja ca Meizu a lansat in Rusia terminalul Meizu M5c, despre care am discutat in trecut pe site-ul nostru. Acum, Gizmochina anunta lansarea oficiala a modelului Meizu A5, un produs similar care apare oficial pe site-ul companiei si care foarte probabil va fi disponibil la scala larga dincolo de granitele Asiei. Noul smartphone produs la Zhuhai prezinta cateva caracteristici atractive si, foarte important, are un pret destul de echilibrat.

Meizu A5 specificatii oficiale


  • Display: IPS LCD de 5 inch, rezolutie HD, 294 Pixeli per Inch, tehnologie GFF
  • Procesor: MediaTek MT6737, 1.3 Ghz
  • Placa Video: ARM Mali T720
  • Memorie RAM: 2GB
  • Memorie ROM: 16 GB
  • OS: Android 6.0 Marshmallow, plus Flyme OS
  • Acumulator: 3060 mAh
  • Dotari foto: 8 + 5 MP
  • Greutate: 140 grame
  • Grosime: 8.3 milimetri

Doar 103 dolari vor fi nevoiti sa scoata din buzunar cei care sunt interesati de achizitionarea acestui dispozitiv. Meizu A5 vine cu un design placut, dar nu neaparat special, dar destul de bine gandit. Pentru acesti bani, Meizu ofera un handset destul de interesant la multe capitole, fara sa iasa insa prea mult in evidenta.

A5 de la Meizu chiar seamana cu modelul M5c la multe capitole. Handset-ul are un ecran cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD, in speta 1280×720 pixeli. IPS LCD-ul multitouch si capacitiv are o rata de constrast de 1000 : 1 si o luminozitate stabilita la 400 cd/mp2. Smartphone-ul este pus in functiune de un procesor relativ modest, un model quad core de la MediaTek, MT 6737 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Acest model de procesor se bazeaza pe patru nuclee Cortex A53 si functioneaza in cuplaj cu placa video ARM Mali T720 si cu memoria RAM de 2 GB.

Meizu A5 (2)

16 GB a alocat Meizu memoriei de stocare a datelor, o capacitate care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului pentru carduri microSD, pana la 128 GB. Terminalul ruleaza din fabrica Android 6.0 Marshmallow, customizat cu interfata proprietara Flyme OS. De asemenea, Meizu A5 este un device compatibil cu tehnologia 4G VoLTE.

Modelul propus in aceste zile de compania Meizu nu are dotari foto impresionante. Acestea pot fi considerate cel mult, decente:

  • – camera principala cu senzor de imagine de 8 megapixeli, deschidere f/2.0 si flash LED
  • – camera secundara (frontala) cu senzor de imagine de 5 megapixeli, deschidere f/2.0, si tehnologie Face AE si ArcSoft.

Meizu A5 cantareste 140 de grame si masoara 8.3 milimetri grosime. Terminalul nu este privat de functii de conectivitate importante precum wi-fi 802.11 a/b/g/n de 2.4 Ghz, port microUSB 2.0 sau GPS cu A-GPS si GLONASS. Acumulatorul sau are o capacitate destul de generoasa: 3060 miliamperi pentru bateria Lithium-Ion.

Chiar daca nu pare impresionant, Meizu A5 mi se pare un device super – accesibil ca pret, tinand cont de ceea ce ofera, raportat la suma de 103 dolari pe care trebuie sa o investim in achizitionarea sa. Vom vedea daca producatorul de origine chineza pastreaza acest pret doar pentru piata din China sau el va fi disponibil si pentru alte piete, insa este putin probabil ca acest device entry-level sa primeasca un pret mai mare in Europa.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu A5
Price
$ 103