Stiri

Meizu 16 a primit certificarea 3C

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

După Meizu 15 și Meizu 15 Plus, producatorul chinez este pregătit să lanseze oficial pe piață modelul Meizu 16, care tocmai ce a primit certificarea 3C din partea autorităților chineze. Avem detalii, în cele ce urmează.

Meizu 16 a primit certificarea 3C

Noul device al companiei Meizu a fost înregistrat pe site-ul agenției 3C cu numărul de model M882Q. Este clar ca în discuție se află succesorul telefonului Meizu 15, pentru că acesta din urmă a fost înregistrat cu numărul de model, M882Q1. Dacă Meizu va urma această succesiune numerică, atunci Meizu 16 Plus ar urma să primească numărul de model M892Q.

Totuși certificarea 3C nu dezvăluie prea multe date despre telefonul Meizu. Confirmarea lansării device-ului a venit din partea lui Jack Wong, CEO al Meizu, în urmă cu câteva zile.

Meizu 16 va avea 8GB RAM la bord și procesor Snapdragon 845

Din randările anterioare, ne putem face însă o idee despre cum va arăta Meizu 16 și despre ce specificații va propune. Conform Meizu, device-ul va avea două versiuni distincte în funcție de procesorul cu care va fi echipat.

Astfel, Meizu 16 va avea atât o versiune cu procesor Snapdragon 845, cât și o versiune cu procesor Snapdragon 710. Ambele versiuni vor rula 8GB de memorie RAM.

Meizu 16

În ceea ce privește ecranul, se pare ca Meizu 16 se va baza pe un Full HD fără „breton de tip iPhone”, dar cu 3D Press si mEngine la bord. Conform tuturor speculațiilor este vorba despre un panel de tip OLED.

Una dintre randările din această perioadă vorbește despre un Meizu 16 cu cameră foto duală pe spate, compusă din senzori de imagine de 12 megapixeli + 20 megapixeli. Pe de altă parte, se vechiculează tot mai des ideea ca Meizu 16 Plus va avea sistem triple camera pe spate, un sistem care ar urma sa se bazeze pe senzori de 12 megapixeli + 20 megapixeli + 12 megapixeli. În privința camerei frontale, randările sunt destul de apropiate: majoritatea speculațiilor conduc către ideea unei camere selfie de 20 megapixeli.

Prin urmare, pare destul de clar ca Meizu pregătește o nouă gamă high-end, care foarte probabil nu va renunța la interfața in-house a producătorului, Flyme OS (v7.5), care va fi aplicată peste Android Oreo.

Este probabil ca noul terminal sa beneficieze de o baterie de 3.080 mAh cu încărcare rapidă, în timp ce fratele său mai mare, Meizu 16 Plus sa aibă la bord o baterie ceva mai puternică de 3.600 mAh cu încărcare rapidă si tehnologie de încărcare de tip wireless. Jack Wong, CEO-ul Meizu a confirmat ca noua gamă nu va depăși ca preț suma de 4.000 Yuani, ceea ce înseamnă ca device-ul va costa sub 650 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu 16